9 hasznos tipp az eredményes TRIA 4X lézeres szőrtelenítéshez!

Összegyűjtöttünk általunk hasznosnak talált információkat, mellyel segíthetünk maximalizálni a szőrtelenítés hatékonyságát!
2022.
04. 22.
9 hasznos tipp az eredményes TRIA 4X lézeres szőrtelenítéshez!
Tudta, hogy a szőrének egy bizonyos növekedési fázisban kell lennie ahhoz, hogy működjön a lézeres szőrtelenítés? Számos oka lehet annak, hogy ha nem látjuk a várva várt erdeményeket a Tria 4x lézeres szőrtelenítő készülékkel. Alábbiakban ezeket szedtük össze 9 pontban:

#1: A szőrzete túl világos

A szőrtelenítő lézer hőforrását a testszőr pigmentje vonzza. Az eltávolítani kívánt szőrnek elég sötétnek kell lennie ahhoz, hogy a lézer érzékelje annak pigmentjét, és csak a világosbarnától a feketéig terjedő szőrzeten működik. Sajnos a szőke, vörös, fehér és ősz a szőrszálban nincs elég pigment ahhoz, hogy magához vonzza a lézer hőjét. Ha a készülékkel villant, de nem érzi a hőt (enyhe szúrást) az 5. szintű kezeléseknél sem, akkor előfordulhat, hogy a szőre túl világos az adott területen.

#2: A kezelőablak koszos

Ha a kezelőablakot nem tisztítja meg minden használat után, az olaj, a bőrsejtek vagy a kezelőgélek filmréteget képezhetnek rajta. Ha az ablakon lerakódik a szennyeződés, a lézer nem tud hatékonyan áthatolni az ablakon. Minden használat előtt használjon alkoholos törlőkendőt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a lézer megfelelően át tud hatolni a kezelési ablakon.

#3: A kezelési szint túl alacsony

A Tria 4X lézeres szőrtelenítő minden kezelési szinten hatékony. Az öt beállítás, öt különböző intenzitási szintet jelent. Az alacsonyabb intenzitás használata azt jelenti, hogy a kezelés lassabban fog működni, de néhány felhasználó számára kellemesebb lehet.
Javasoljuk, hogy kezdje alacsony kezelési szinttel (1 vagy 2), majd emelje egyszerre egy kezelési szinttel, amíg el nem éri az Ön számára kényelmes legmagasabb kezelési szintet. Minél magasabb a kezelési szint, annál gyorsabbak az eredmények.

#4: Nem fedi át a kezelési területet

Azáltal, hogy a lézeres kezelés során átfedi a területeket, gondoskodik arról, hogy minden szőrszálat kezeljen minden kezelés során.

#5: Nem borotvál kezelések előtt

Nagyon fontos, hogy a szőrtelenítő lézerrel végzett kezelés előtti este vagy néhány órával előtte borotválja le a kezelni kívánt területet. Használjon új borotvát, hogy a szőr éppen csak a bőr felszínén legyen. Ne gyantázzon, és ne húzza ki a szőrszálakat, ne használjon epilátort vagy szőrtelenítő krémet, mert a szőr nem serken ki a bőr felszínére.

#6: Kihagy kezeléseket

Ahhoz, hogy a lézeres szőrtelenítés működjön, egy adott szőrnövekedési ciklusban, az Anagen nevű növekedési fázisban kell kezelnie. Minden szőrszál a test különböző részein más-más növekedési szakaszban van, ezért legalább 6-8 kezelésre van szükség ahhoz, hogy az összes szőrszálat az Anagen fázisban tudja kezelni. Mivel a kezelés idején nem tudja, milyen ciklusban van, ügyelnie kell arra, hogy EGY kezelést SE HAGYJON KI. Kéthetente egy kezelés szükséges a megfelelő eredmény érdekében.

#7: Nem ad kellő időt a folyamatnak

Amint azt az 5. pontban említettük, az összes szőrszálat az Anagen szőrnövekedési fázisban kell kezelnie ahhoz, hogy a lézeres szőrtelenítés hatékony legyen. Ez a folyamat néhány embernél akár hat hónapig is eltarthat. Fel kell készülnie az utókezelésekre is, mivel előfordulhat, hogy néhány szőrszál kimaradt a kezelések során. Egyes ügyfelek arról számolnak be, hogy három kezelés után látják az eredményeket, mások szerint pedig 8-9 alkalomra van szükség. A türelem kulcsfontosságú!

#8: Lehetnek olyan biológiai tényezők, amelyek befolyásolják eredményeit

Ha PCOS-ben szenved vagy egyéb hormonális egyensúlyproblémával küzd, akkor valószínű, hogy ez az oka annak, hogy nem lát tartós eredményeket. Sok PCOS-s ügyfelünk azt mondja, hogy a 4X segít az arcszőrzet szabályozásában, de ez nem lesz tartós. A menopauza hormonális egyensúlyhiányt is okozhat, és ebben az életszakaszban biztonságos a kezelés, viszont lézerünket nem ajánljuk várandós és szoptató nők számára.

#9: Eszközének hibaelhárításra van szüksége

Ha hibaüzenetet lát, vagy az eszköz nem kapcsol be, segítségért lapozza fel a Tria 4X használati utasítás. Ha a használati utasításban található tippek nem segítenek a készülék hibaelhárításában, ügyeljen arra, hogy legyen készenlétben a sorozatszáma (a készülék alján) és a rendelési adatok.
 
Ha hosszabb ideig használat nélkül tárolta eszközét, amit NEM javasolunk, előfordulhat, hogy meg kell próbálnia a visszaállítási funkciót az eszköz elindításához. Az akkumulátor lemerülésének elkerülése érdekében mindenképpen töltse fel készülékét legalább háromhavonta. Ez a módszer nem garantáltan működik, de sok ügyfélnél fantasztikusan bevált.
 
Lézeres szőrtelenítő készülékeink itt érhetőek el.
x bezár
Bezár