A Tria lézeres szőrtelenítők összes előnye

A Tria a szőr gyökerét célozza meg

A Tria lézeres szőrtelenítő készülékek egyedülálló, otthoni alkalmazásra kifejlesztett dióda lézer technológiát alkalmaznak, mely korábban csak a bőrgyógyászati rendelőkben volt elérhető. A szőrt a szőrtüszőben támadja, vagyis a gyökerénél semmisíti meg azokat. A lézerfény a melanint célozva roncsolja a szőrtüszőket, mindezt anélkül, hogy a környező bőrt károsítaná.

A Tria szőrtelenítők a melanint célozzák, mint a bőrgyógyászati szalonokban elérhető gépek.

A megcélzott és hatástalanított szőrszálak kihullanak, mely következtében bőre sokkal simábbé és puhábbá válik.

A megcélzott és hatástalanított szőrszálak néhány nap elteltével kihullnak, mely következtében bőre sokkal simábbá és puhábbá válik.

A Tria a legerősebb otthoni szőrtelenítő megoldás

A Tria egyedi fejlesztésű lézeres szőrtelenítő technológiája pontosan és biztonságosan juttatja el a lézerfényt a szőrszál gyökeréhez, háromszor több energiával mint más otthoni szőrtelenítő készülékek. Az ultra nagy energiasűrűségnek és a készülék által pontosan meghatározott lézerhullámhossznak köszönhetően a készülék rendkívül pontosan is igen hatékonyan célozza meg a szőrtüszőben található pigmenteket, ezzel tartósan, véglegesen megszüntetve annak lehetőségét, hogy abban újra szőrszál alakuljon ki. A készülékek használata teljesen biztonságos és önmagának, otthona kényelmében végezheti el a folyamatot amikor csak ideje engedi.

Lézeres szőrtelenítés.
A profi végeredményre vágyók számára

Az U.S.A.-ban 10-ből 9 bőrgyógyász a lézeres szőrtelenítő technológiát ajánlja.

A Tria lézeres szőrtelenítő készülékei az egyetlenek, melyeket az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer felügyeleti hatóság) is jóváhagyott.

Tovább a Wheeland klinikai tesztekhez

Megfizethető luxus
Miért fizetne több százezer forintot teste teljes szőrtelenítésére?

A szalonokban elérhető lézeres szőrtelenítő eljárások rendkívül drágák és sokszor nem is elég csupán néhány kezelést igénybe vennie, hanem sokszori ismétlésre lesz szüksége. A Tria lézeres szőrtelenítő készülékei ugyan azt a dióda lézer technológiát alkalmazzák, melyek a szőrtelenítő vagy bőrgyógyászati szalonokban érhetőek el. A Tria lézeres szőrtelenítőivel a másodpercnél gyorsabban adhat le lövéseket, így a kezelések rendkívül gyorsak. Az alábbi táblázatban megtekintheti, hogy egy átlagos szalonban mennyibe kerülne az egyes testfelületek kezelése.

Kétféle, kényelmes méretben érhető el

A Tria kétféle különböző méretű készülékének segítségével könnyen kezelheti a nagy testfelületeket és a nehezen elérhető, kisebb, vagy intim területeket is, mely utóbbi a bikini vonal mellet azokat a testrészeket is kezelheti melyeket eltakar a bikini maga.

A Tria Laser 4 X és a Tria Laser Precision minden igényt kielégítően lett megformázva.

Biztonságos és hatékony. A Tria készülékei az egyetlen olyan rendelkezésre álló lézeres szőrtelenítő eszközök, melyeket az FDA is jóváhagyott és otthoni használatra lettek kifejlesztve

"Én csak azt használom, amit ismerek és amiben bízom, éppen ezért ajánlom a Tria készülékeit otthoni lézeres szőrtelenítésre."

—Eric Bernstein, M.D
Board tanúsítvánnyal rendelkező Bőrgyógyász és lézersebész

x bezár
Bezár