A Hair removal Precision laser jellemzői

Kezdjünk neki!

Első lépés: Készítse fel bőrét

Tisztítsa meg, borotválkozzon meg és
törölje szárazra a legjobb eredmény eléréséhez.

Második lépés: Válassza ki
a kezelési intenzitást

Válassza ki az Ön számára legkényelmesebb kezelési szintet a 3 lehetséges intenzitási fok közül. Kezdje a legalacsonyabbal, majd haladjon a magasabb szintek felé.

Harmadik lépés: Válassza ki a kezelni kívánt területet és kezdje el a szőrtelenítést

A szőrteleníteni kívánt testrészt kéthetente érdemes kezelni. Ismételje addig az eljárást, amíg a várt eredményt el nem érte.

A Tria lézeres szőrtelenítőit az előírások szerint használva a legtöbb felhasználó 8 elegendő kezelésről nyilatkozott. Az eljárások után jelentős szőrvesztésről számolt be, további kezelésekkel pedig ez tovább fokozható. A hatékonyság függ a bőre színétől, a szőrszál színétől, a kezelt testrésztől, a kezelés intenzitásától és további egyéni tényezőktől. A készülék használatával szőrcsökkentést, elvékonyodást vagy teljes megszűnést érhet el.

A kis területekre tervezve

A Tria Hair removal precision laser ugyan azt a fejlett diódalézer technológiát használja, amelyet a bőrgyógyászati szalonokban alkalmaznak. Segítségével könnyedén kezelhetőek a kisebb, valamint nehezen elérhető testfelületek akár az arcon, akár az intim részeken, utóbbi a bikini vonal mellett a bikini által eltakart részek is kezelhetőek kényelmesen.
Ergonomikus

Ergonómikus
Könnyű használni, különösen a nehezen elérhető helyeken, mint a görbe vagy szögletes testfelületek (pl. hónalj, intim részek).

Ideális akkumulátor élettartam
A 15 perces használati idővel a Precision laser ideális a gyors kezelések elvégzésére a kis területeken.

Tökéletes méret
Kompakt és könnyű, bárhová magával viheti. Bikinivonal Plus funkciójának köszönhetően nyaralások alatt is hasznos társa lehet.

Okos technológia a tartós eredményekért

A Tria Precision lézeres szőrtelenítő készülék technológiája egy új szintre emeli a szépségápolást

Doktor ajánlásával

Brian Biesman Klinikai professzor asszisztens, szemészet, bőrgyógyászat, fül- orr-gégészet, Vanderbilt Egyetem Orvosi Központ

"Az otthoni használatra kifejlesztett Tria lézeres szőrtelenítő készülékeket ragyogóan tervezték meg. Ez a figyelemre méltó szőrtelenítő..."

A készülékek megalkotása előtt a Tria bőrgyógyász szakemberek tanácsát kérte és kutatásaikat alkalmazva alkotta meg termékeit.

Kezeljen nagyobb területeket
a 4 x készülékekkel

A legfejlettebb szőrtelenítő készülékünk a Tria 4 x lézeres szőrtelenítő készülék. Kifinomult, interaktív kijelzővel és hosszabb akkumulátor élettartammal lett ellátva, a Tria 4 x ideális a nagyobb testfelületek kezelésére akár az arcon, a törzsön vagy a karokon és lábakon.

Gyakori kérdések a Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülékről

Melyik eszköz lehet jobb számomra, a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék vagy a Tria Beauty 4X lézeres szőrtelenítő készülék?

Mivel mindkét eszköz a Tria tulajdonában van és a lézerdiódás technológiával hosszantartó eredményeket érhet el, az Ön számára ideális eszköz meghatározásához tudni kell, hogy pontosan hol és hogyan szeretné a kezeléseket végezni.

A Tria Laser 4X a legfejlettebb eszközünk professzionális tulajdonságokkal, így olyan kezelést kaphat a feje búbjától a lába ujjadig, amit csak egy szakember tudna nyújtani. Egyszerre több testrészt is kezelhet gyorsabb kezelési idővel és egy kibővített akkumulátor csomag segítségével.

A Tria Laser Precision a legkönnyebb és legkarcsúbb eszközünk, amelyet elsősorban a kisebb, érzékenyebb területek kezelésére fejlesztettek ki, mint például a hónalj és a bikinivonal környéke. Ideális a gyors kezelésekhez a kisebb, célzott területeken, amelyeket többnyire borotválna vagy gyantázna.

Használhatom a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készüléket az arcomon?

Igen, a Hair Removal Laser Precision használható a nők arcszőrzetén (az orcától lefelé), a karcsú és könnyű kialakításának köszönhetően elsősorban a test ilyen típusú, kisebb, érzékenyebb területeire a legmegfelelőbb. A férfiaknak nem tanácsos használniuk az eszközt az arcukon, a szőrzetük sűrűsége miatt.

Használhatom a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készüléket a lábaimon?

Kifejezetten a kis területeken (mint például hónalj) végezhető gyors kezelésekre tervezték. A nagyobb testrészek, mint például a lábak szőrtelenítésére erősen ajánlott a Tria Laser 4X használata.

Mennyi ideig működik a gép egy felöltéssel?

Mindegyik Tria Laser Precision gép működése körülbelül 15-20 percig tart egy felöltéssel, ami a kezelés intenzitásától is függ. Alkalmas a közepes vagy magas intenzitással végzett gyors kezelésekre a kisebb területeken, mint például a hónalj.

Megfelelő a bőrtónusom a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék használatához?

A Tria Laser Precision azok számára alkalmas, akik a kezelni kívánt részeken a világostól egészen a közepes árnyalatú bőrrel rendelkeznek. A sötétebb tónusú bőr túl sok lézerfényt nyelhet el, amely bőrsérülésekhez vezethet. A beépített bőr szenzor meghatározza, hogy az otthon használható szőrtelenítő lézer megfelelő-e a bőrtónusának.

Megjegyzés: a bőr árnyalatai bizonyos területeken világosabbak vagy sötétebbek is lehetnek, mint máshol, így mindenképpen fontos a beépített bőrszenzor használata azoknál a felületeknél, amelyeket kezelni szeretne.

Megfelelő a szőrszálaim színe a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék használatához?

A Hair Removal Laser Precisiont úgy tervezték, hogy a természetes világos barna vagy sötét testszőrzettel dolgozzon. Mivel a Hair Removal Laser Precision a szőrben található sötét pigmenteket célozza meg, a világosabb szőrszínek mint a fehér, szőke, vörös vagy ősz nem nyelik el eléggé a lézer energiáját ahhoz, hogy a szőrtüsző működését megbéníthassa.

Megjegyzés: A szőrszálak színe a sötétebbtől a világosig változhat az egyes területeken, így mindenképp ellenőrizze le annak színét a kezelni kívánt területeknek.

Miért kell borotválkoznom?

A Tria Hair Removal Laser Precision használata előtt mindenképpen javasolt a bőr megtisztítása. A legjobb eredmény elérése érdekében kövesse a következő lépéseket:

Alaposan tisztítsa meg a kezelni kívánt felületet, távolítson el minden kozmetikumot és krémet arról a részről, amit kezelni szeretne. (Ez hozzájárul a lézeres kezelés hatékonyságához, hogy a lézer jobban áthatolhasson a bőrön.)

Alaposan borotválja meg a kezelni kívánt részt. Ez teszi lehetővé, hogy a lézeres kezelés hatékonyabb legyen, mivel a lézer a szőrszálak alatt, a szőrtüszők belsejében fejti ki hatását. Egy hűvös, nyirkos anyaggal törölje át a bőrt, hogy minden borotvahabot vagy krémet eltávolítson, majd szárítsa meg a területet.

Kérjük vegye figyelembe: A gyantázás és a szőrszálak kitépése nem tanácsos a kezelés ideje alatt, mivel ezek mind szőrt távolítanak el a szőrtüszőből. A szőrnek ott kell lennie a szőrtüszőben ahhoz, hogy a Hair Removal Precisionnel végzett kezelés hatékony legyen.

Használhatom a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készüléket gyakrabban, mint minden második héten?

A legjobb eredmények elérése érdekében minden második héten ajánlott az eszköz alkalmazása. Ez a kezelési protokoll optimális ahhoz, hogy a szőrtüszőket még megfelelő állapotban, a növekedési fázis idején célozza meg. Az állandó/tartós eredmények érdekében egyszer kezelje a kijelölt területet minden második héten, legalább három hónapon keresztül, vagy egészen addig, míg a kívánt eredményeket el nem érte.

Az eredményeket a Wheeland tesztek bizonyítják.

Mennyi idő után láthatom először a kezelés eredményeit?

Az első kezelés után: Alkalmanként néhány felhasználó enyhe pirosságot érzékelhet, ami 24 órán belül, gyorsan eloszlik.

Az első hónap után: Klinikai vizsgálatok azt mutatták, hogy mindössze két kezelés után 70%-al csökkent a szőrszálak mennyisége.

2-3 hónapos kezelés után: A visszanőtt szőr világosabbnak és vékonyabbnak tűnik. Látható csökkenést vehet észre a visszanőtt szőr mennyiségében, különösen azokon a területeken, ahol a szőrnövekedés hajlamos sötétebbnek tűnni.

3 hónap kezelés után: A szőrtüszők, melyeket hatástalanított a Tria Hair Removal Laser Precision, többé nem fognak szőrt növeszteni. Amennyiben szükséges, folytassa a Tria Laser Precision használatát a javulás érdekében, amíg a bőre kellően simává válik és megszabadulhat a borotválás és gyantázás közbeni végtelen bosszankodástól.

Megoszthatom a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készüléket másokkal?

A Tria Hair Removal Laser Precisiont személyes használatra tervezték, az érzékeny területek kezelésére. Az eszköz másokkal történő megosztása nem ajánlott személyes higiéniai okokból.

Használhatom a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készüléket a nemi szervek környékén?

Ne használja a Tria Hair Removal Laser Precisiont a nemiszervek környékén. Ezeken a területeken a bőr sokkal érzékenyebb lehet, ezen kívül a bőrünk is sötétebb lehet és/vagy a szőrszálak is sűrűbben nőhetnek. Az eszköz ezeken a területeken való használata komoly bőrsérüléseket okozhat. A bikinivonalon használható a szőrtelenítő lézer, amely a szeméremszőrzet azon részét jelenti, amely látható lenne a fürdőruhán kívül.

A tinédzser korú lányom használhatja a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készüléket?

A Hair Removal Laser Precision 18 vagy annál fiatalabb korban történő használata nem tanácsos. Nem végeztek vizsgálatokat azzal kapcsolatban, hogy a gyerekek bőrén milyen hatása lehet az eszköznek, így az komoly sérüléseket is okozhat.

Használhatom a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készüléket a tetovált területeken?

Nem. Ne használja a Tria Laser Precision készüléket bőrének azon a részén, amelyek sötétebbek, mint az átlagos bőrtónusa: tetoválások, sötétbarna, fekete foltok (mint például szeplő, anyajegy, májfolt). A sötét bőr túl sok lézerfényt szívhat magába, ami károsíthatja a bőrt.

x bezár
Bezár