A készülék használata

A makulátlan bőr elérése könnyebb, mint gondolná.

 • 1. Lépés:
  TISZTÍTÁS

  A kezelés előtt tisztítsa meg a bőrét arctisztítóval, hogy szennyeződésektől és sminktől mentes legyen az arca, így a kékfényt semmi sem akadályozza meg.

 • 2. Lépés:
  KEZELÉS

  Pár perc alatt Positively Clear akne kezelő készülékkel gyengéden simítsa végig a kezelni kívánt területeket. Kezelje az egész arcát, nyakát, mellkasát, hátát vagy csak koncentráljon a problémás zónákra!

 • 3. Lépés:
  BŐRÁPOLÁS

  Utolsó lépésként, a maximális hatékonyság érdekében ajánlott egy speciális hidratáló krémet használni.

FDA ÁLTAL JÓVÁHAGYOTT KÉKFÉNY

Az UV mentes, magas fényenergia forrású, FDA által jóváhagyott Positively Clear akne kezelő készülék a bőrfelszín mélyén, magát az aknét okozó baktériumot semmisíti meg enyhe és közepes gyulladás esetén. Annyira gyengéd és hatékony, hogy még az érzékeny bőrű személyek is használhatják akár hosszú távon.

Gyakran ismételt kérdések

Naponta hány percet igényel a Positively Clear akne kezelő készülék használata?

A használata kb. 5 percet igényel naponta. *A lehető leghatékonyabb eredményekért, folyamatosan kell használni a készüléket és nem szabad kihagyni egy kezelést sem. Ha mégis kimarad egy kezelés, akkor nem szabad egy extra kezelést végezni egy nap alatt.

Használhatom a saját bőrápoló krémjeimet?

Igen, nem gond, ha megtartjuk a hidratáló krémünket, szemkörnyék ápolónkat vagy a naptejünket.

Használható-e a Positively Clear 3-Step Acne Skincare Solution készülék Rosacea(értágulat) betegség, heges aknék vagy más bőrproblémák esetén?

Ne használja a Positively Clear készüléket rosacea, anyajegy, szemölcs, nyílt seb, rákos elváltozás vagy más bőrprobléma kezelésére, amely nem az akne vagy a pattanás.

Egyből látható eredmények érhetők el? Milyen gyorsan lesz egészséges a bőröm?

Az eredmények már az első két hétben láthatók!* Ellentétben más pattanás kezelőkkel, a Positively Clear gyengéden, kíméletesen semmisíti meg magát az aknét okozó baktériumot, eltömődött pórusokat és pattanásokat.

*Wheeland, MD, FACP, Safety and Effectiveness of a New Blue Light Device for the Self-Treatment of Mild-to-Moderate Acne, 2012.

#KÉKFÉNY

A felhasználók 100%-a számolt be arról, hogy 8 hét alatt kevesebb bőrproblémájuk lett.

Positively Clear vásárlása

x bezár
Bezár