A Tria márka vezető szakértői

2018.
09. 25.
A Tria márka vezető szakértői
Az előző cikkünkben a Tria Beauty történetét mutattuk be, most azokkal a nagyszerű szakértőkkel ismerkedhet meg, akik nélkül nem jöhetettek volna létre a Tria Beauty példátlan termékei. 
A vállalat indulásakor, 2003-ban mégcsak pár elhivatott szakértőből állt a Tria Beauty csapata, akik hittek abban, hogy forradalmasítani tudják a klinikai lézeres szőrtelenítést, hogy olyan biztonságos, vevőbarát készülékeket hozzanak létre, amely egy igazi innovatív áttörést jelent az otthon alkalmazható lézeres kezelésekben.
Köszönhetően a korábbi nagyszerű eredményeknek, folyamatosan bővül a Tria Beauty stábja és 2012 óta az alkalmazottak száma meghaladja a 100 főt. Mivel a vállalat egyik legfontosabb alappillére a minőség és az innováció, így a mai napig nagy hangsúlyt fektetnek a kutatásokra és fejlesztésekre, amely hátterét egy professzionális szakmai stáb alapozza. 
TOBIN ISLAND a Tria Beauty három tudós társalapítójának egyike. Dr. Island társfeltalálója a LightSheer™-nek, az első kereskedelmileg sikeres, professzionális lézeres szőrtelenítőnek, amely kialakítja az ipari szabványt megbízhatóság és design szempontjából és több mint $300 millió dollárt termelt értékesítésben. A Star Medical-nál kezdte karrierjét, ahol a kutatást és fejlesztést vezette az újfajta lézer alapú imaging rendszerű bőr égésének diagnózisában. Dr.Island, a mester- és az alapképzést is a Stanford Egyetemen végezte gépészmérnökként. Számos tudós lapnál publikált, hat amerikai szabadalom, 18 szabadalmi bejelentése van, és az Amerikai Lézeres Gyógyászati és Sebészeti Társaság tagja.
 
DR. WHEELAND a Tria Laser hitelesítője. A világhírű lézerszakértő Ronald G. Wheeland, M.D. hitelesítette a Tria Lézerek hatékonyságát és kimutatták, hogy a szőr 70%-ának eltávolítását eredményezték kevesebb, mint 2 kezelés alatt. Személyesen irányította és publikálta a páciensek által ellenőrzött, otthoni használatra kifejlesztett szőrtelenítő tanulmányt, és büszkén állítja, hogy a Tria Lézeres Szőrtelenítő Készülék a legjobb, legbiztonságosabb, legkönnyebben alkalmazható és a leghatékonyabb otthon használható termék, amely véglegesen eltűnteti a nem kívánt szőrszálakat.
"A készülék minőségi felépítése a tudománynak köszönhetően ergonomikus, formája kényelmes használatot tesz lehetővé, egyszerűvé teszi és végleges eredményt nyújt. Tria az egyetlen végleges otthoni használatra fejlesztett szőrtelenítő készülék, melyet az FDA jóváhagyott és valóban működik."
Általa kezdték el azt a kutatás fejlesztést is, hogy a bőrgyógyászatilag bizonyított kékfény technológiai kezelések otthon is elérhetővé váljanak a napi akne kezelések során. 
ZAKIA RAHMAN, M.D. Hivatalosan minősített bőrgyógyász, klinikai dermatológiai adjunktus a Stanford egyetemen. 
„ A lézeres szőrtelenítés hatásos kezelés a nemkívánatos szőr eltávolítására, ami idáig csak az orvosi rendelőkben volt elérhető. A Tria lézer az egyetlen otthon használható végleges szőrtelenítő készülék, mely az FDA által jóváhagyott végleges szőrtelenítő készülékek közé sorolható. Nagyszerű kiegészítése vagy helyettesítője a bőrgyógyászati rendelőkben végzett lézeres szőrtelenítésnek. Az egyik kedvencem a rendszerben az, hogy a bőrérzékelő szenzor biztosítja a Tria biztonságos használatát. Lelkesen ajánlom a Tria Szőrtelenítő készülékeket a pácienseknek és a barátaimnak. “
 
 
 
x bezár
Bezár