Tria Age Defying bőröregedés gátló arckezelő lézerről

2017.
04. 03.
Tria Age Defying bőröregedés gátló arckezelő lézerről
                                                                             Age-Defying Laser technológia
 
 
Ahogy ez ember öregszik, a kor előrehaladtával elkezdenek megjelenni az arcon a nemkívánatos ráncok. Néha ezek a ráncok megjelennek az arcon egy finom vonalként, de lehetnek akár „mély” hasadékok, vagy akár annak a kezdetei. Azoknak a nőknek, akik szeretnék korukat meghazudtolni, és visszakapni fiatalkori arcbőrüket, vágyaik beteljesítője lehet a Tria Age Defying Bőröregedés gátló arckezelő laser készülék.
 
 
 
 
Az ADY korát meghazudtoló lézeres technológiát használó olyan készülék, amelyet tipikusan otthoni használatra fejlesztettek ki a ráncok kezelésére. Próbálja ki és élvezze ragyogó bőrt, a hatása mindössze két hét alatt láthatóvá válik. A Tria Age Defying Bőröregedés gátló arckezelő laser láthatóan helyreállítja, visszaadja az arc természetes fényességét anélkül, hogy mindenféle művi beavatkozásoknak kellene alávetnie magát.
 
Mit érdemes tudnia róla? 
A Tria Age-Defying Bőröregedés gátló arckezelő laserrel a kezelés egy könnyen végrehajtható eljárás, amit elvégezhet közvetlenül otthonában. Használata egyszerű, a készülék könnyen kezelhető. Ez egy természetes kollagén megújító folyamatot idéz elő, amely jelentős mértékben csökkenti az öregedés jeleinek megjelenését. Javítja a bőr textúráját becsempészi a szalonok technológiáját otthonába. Mindössze két hét elteltével az eredmény már láthatóvá válik. Ezek az eredmények felülmúlják bármilyen szérum vagy krém hatását. Miután következetes alkalmazása során, azaz a használati útmutatót betartva végzi a kezeléseket arca akár smink nélkül is ragyogóvá válhat.
 
Lehetőségek tárháza
A Tria Age-Defying Bőröregedés gátló arckezelő laser új reményt ad a nőknek. Képes eltávolítani a finom vonalakat és a mélyebb ráncokat, hatása fiatalos megjelenést eredményez, és tényleg jobban érzi magát a bőrében, ezzel is növelve önbizalmát anélkül, hogy fizetnie kellene a drága kozmetikai/plasztikai sebészeti kezeléseket. A Készülék pontosan ugyanazt a technológiát használja, mint a szalonokban a lézeres arckezelések során, de ez a pénztárca -barátabb megoldás, mely az Ön kényelmét szolgálja.
Az Tria Age-Defying Bőröregedés gátló arckezelő laser Technológiája képes visszaállítani a bőr természetes ragyogását és selymes textúráját méghozzá úgy, hogy bőre újra régi fényében tündököljön. A klinikai vizsgálatok során a tesztalanyok lényeges javulásról számolnak be, mint a bőrük fokozott fényességét, a fokozott simaságát, és a sokkal jobb textúrájú, tömörebb arcbőrt tapasztaltak.
Hogy hat a készülék? - Hogyan működik?
 A Tria Age Defying Bőröregedés gátló arckezelő laserrel végzett kezelés a legfejlettebb és leghatékonyabb non-ablatív (tűszúrás és műtéti eljárás nélküli) kozmetikai eljárás, mely készülék működése során serkenti, megváltoztatja a sejtek anyagcseréjét, és a sejt energiaközpontja több ATP-t termel (amely kémiai energiát szállít a sejteken belül az anyagcsere során ) a sejt energiaszintjét jelentősen növeli, segítségével nagyfokú bio stimulációs hatást érhetünk el.
Lényegében a lézersugár célja, hogy felgyorsítsa a bőr kollagén és elasztin termelését.
Hatása klinikailag bizonyított:
Bőrgyógyászok által vezetett klinikai vizsgálatok bebizonyították, hogy a Tria Age Defying Bőröregedés gátló arckezelő laser tényleg működik, hatásos és biztonságos. Az FDA által bevizsgált és ajánlott, korát meghazudtoló Laser Technologiát felhasználó készülék, használata mindenki számára elérhető, azaz az egész arcon használható, minden bőrszínre, bőrtónusra egyaránt.
Szalon technológia otthonra?
A korát meghazudtoló lézertechnológia otthoni verziója majdnem ugyanolyam, mint a szalonokban, de még sem. A különbség annyi, hogy a készülékkel Ön végezheti a professzionális techológiát használó kezelést otthonában és akkor (tv-zés közben), amikor akarja, és még sokkal kevesebb pénzébe is kerül.
A fénysugarakat célzottan irányítja bőr mélyébe, hogy ösztönözze a kollagén termelést. A Tria által tökéletesített, otthoni használatra megalkotott, szakértők által is ajánlott fény-alapú otthoni bőrápoló technológia, a korát meghazudtoló és az egyetlen FDA által jóváhagyott otthoni lézertechnikát felhasználó ránctalanító készülék az arcára.
A készüléket használhatja:
 •  a homlokán
 •  az arcán
 •  és még a szeme körül.
Ez egy biztonságos és hatékony megoldás a ráncok eltávolítására, sőt még spórolhat vele egy csomó időt és pénzt!
 
Miért válassza a Tria Age-Defying Laser Technology készüléket?
 • Gyors
 • Biztonságos
 • Használata egyszerű
 • Otthona kényelmében használhatja
 • A szalonok technológiáját csempészi otthonába
 • Fiatalos, fényes, ragyogó, tónusosabb bőr
 • Hatása már a második héten látható
 • használatával időt és pénzt takarit meg
 
http://www.triabeauty.com/blog/smoothbeauty-laser-technology
 
 
x bezár
Bezár