Age Defying bőröregedés gátló arckezelő lézer Age Defying bőröregedés gátló arckezelő lézer Age Defying bőröregedés gátló arckezelő lézer Age Defying bőröregedés gátló arckezelő lézer Age Defying bőröregedés gátló arckezelő lézer Age Defying bőröregedés gátló arckezelő lézer Age Defying bőröregedés gátló arckezelő lézer Age Defying bőröregedés gátló arckezelő lézer Age Defying bőröregedés gátló arckezelő lézer Age Defying bőröregedés gátló arckezelő lézer

Age Defying bőröregedés gátló arckezelő lézer

Egyedülálló és máig ez az egyetlen olyan professzionális fejlesztés, mellyel otthon is biztonságosan és hatékonyan elvégezhető a lézeres arcfiatalítás. A hatékony ránctalanítás és bőrfiatalítás csak igen költséges, komplex bőrgyógyászati, sebészeti eljárások révén álltak, állnak rendelkezésünkre.
Ezek az eredmények a TRIA csúcstechnológiás non- invazív frakcionális lézeres készülékével otthonában is elérhetővé válnak mostantól, ráadásul a lézer klinikákon végzett kezeléseknél kedvezőbb áron.
A készülék az amerikai FDA engedélyével és közös fejlesztésésvel kerül forgalomba ami a legnagyob garancia a hatékony eredményes kezelésekre. A készülék helyreállítja, beinditja a kollagén újratermelését, így arca visszanyeri természetes fényét, feszességét, halványítja az erős ráncokat, fiatalosabb, sugárzóbb, frissebb külsőt kölcsönözve már 2 hét elteltével.
 
Most csak 159 990,- Ft
Cikkszám: 3483A
Saját raktárban
kosárba
Biztonságos használat Egyedülálló, professzionális lézer technológia 2 év TRIA vevőbarát magyarországi cseregarancia FDA által jóváhagyva

Szépség innováció, mely fényévekkel megelőzi korát

Az Age-Defying egy olyan modern eszköz, mely elősegíti a bőr természetes kollagén termelését és megújulási folyamatait, ennek következtében csökkenti az öregedés árulkodó jeleit. Már 2 hét kezelés után látható és tapintható eredményeket érhet el, melyek össze sem hasonlíthatóak a kozmetikumokkal végzett kúraszerű kezelések eredményeivel. Bőre visszanyeri természetes, egészséges színét és fényét.
A Tria olyan 1440 nm-es, nem ablatív frakcionált lézert fejlesztett a fogyasztók számára, mely eltűnteti az öregedés jeleit, a ráncokat, petyhüdtséget, pigment foltokat, bőr érdességet és a vöröses foltokat egyaránt.

FINOM VONALAK,
RÁNCOK

FIATALOS
MEGJELENÉS

KONTRÁK

Kortalan lehetőségek

Állítsa vissza bőrének természetes fényét és rugalmasságát, fiatalodjon éveket néhány perc alatt napról napra. A nők, akik a klinikai tesztek során használták az Age-Defyinget el voltak ragadtatva a számos, szemmel látható javulástól, beleértve az egyszerű használatot, a bőr simábbá válását és ragyogását.
2 heti kezelés után már látható eredmények!

Nézzük Shawn eredményeit
RETUSÁLATLAN FOTÓ

  "Nem kell plusz időt töltenem azzal, hogy alapozót használjak, mert így is nagyszerűen nézek ki! Nagyon egyszerű otthon használni és nincs szükség arra, hogy orvosi rendelőbe járjak."

Nézzük Suzanne eredményeit
RETUSÁLATLAN FOTÓ

  "Az Age Defying egy hatalmas előrelépést jelentett abban, hogy hogyan is érzem magam a bőrömben. Úgy taoasztalom, hogy sokkal fiatalabbnak nézek ki, megnőtt az önbizalmam és magabiztosabb is vagyok."

Jelentős eredmények

A Tria bőrgyógyászokkal és plasztikai sebészekkel együttműködve alkotta meg az Age Defyingot, amely ugyanazon a technológián alapul, mint a professzionális, lézerklinikákon használt kezelések.
A nem ablativ frakcionált lézertechnológiát az orvosok több mint 10 éve használják az öregedő bőr és a pigment foltok ellen.
Célzott fénysugarak dolgoznak a bőr felszíne alatt, hogy felgyorsítsák a kollagén és elasztin termelést a látványosan fiatalabb és fényesebb bőrért.
Az Age Defying biztonságos, hatásos és könnyen kezelhető, az eredmények pedig felülmúlják bármilyen létező krém vagy szérum hatásait.

Az Age Defying készülék sikerei

Mennyire figyelemreméltóak a Tria eredményei? Nagyon.

A Tria Age-Defying egy korát meghazudtoló, biztonságos technológiát hordozó készülék, mely megegyezik a rendelőkben használatos professzionális készülékekkel, azonos eredményeket produkálva."

-Zakia Rahman, M.D.
Hivatalosan minősített bőrgyógyász, klinikai dermatológiai adjunktus a Stanford egyetemen

Fokozza az eredményeket a Tria kozmetikumokkal

A tartós eredmények eléréséhez használja a készüléket kúraszerűen 8 héten keresztül, a kezelések alatt pedig alkalmazza a Tria kozmetikumokat, melyek tovább fokozzák az Age-Defying hatékonyságát.

A Priming Cleanser segít eltávolítani a bőrön rekedt szennyeződéseket, melyek blokkolhatják a lézerfényt a bőr mélyebb rétegéig való jutásában. A Finishing Serum pedig nyugtatja és hidratálja a bőrt, ragyogóbbá varázsolja azt.

Tovább a Tria kozmetikumokhoz
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.
x bezár
Bezár