A termék értékelése

Összesen 11 értékelés. Átlag: 4.82
5
Andrea
Kora:
Neme:
2021.01.16. 10:50
Mindennapos használata szuperül tisztítja a bőrt, eltűntek a pattanásaim.
5
Erika (US)-Igazolt vásárló
Kora:
Neme:
2019.01.29. 00:00
El sem hiszem, hogy ilyen jól működik
Azután vettem meg a készüléket, hogy egy barátom ajánlotta. A tinédzser korom óta tiszta bőröm van, de amikor elkezdtem egy étteremben dolgozni egyre több pattanásom keletkezett az olajos levegő miatt. Próbáltam az étrendemen változtatni, kipróbáltam vényköteles akne krémet, retinol kezelést, maszkokat és mindig duplán áttöröltem az arcomat munka után. Semmi sem segített. A kékfény pár hetes használata után teljesen tiszta a bőröm. Ez a termék segített visszanyerni az önbizalmamat is. Köszönöm!
5
Ani (US)-Igazolt vásárló
Kora:
Neme:
2018.11.18. 00:00
Csodálatos!
20-as évek elején járok és közepes erősségű akném van évek óta. Ez a kékfény csodás! Naponta használom, és amikor lesz egy új pattanásom egy pillanat alatt eltünteti. Szeretem, hogy a közepes aknét is lehet vele kezelni, mindenféle kemikália nélkül. Nagyon érzékeny bőröm van, mivel tinédzser koromban vegyi égést szereztem, így rengeteg terméket kipróbáltam, de ez a készülék nem okoz irritációt. Biztos, hogy kiszárítja a bőröd, de nem vészesen, simán megéri. Hogyha gondolkozol a terméket, én azt mondom, hogy kifejezetten megér egy próbát!
5
BhaskarM (US)-Igazolt vásárló
Kora:
Neme:
2016.09.21. 00:00
Remek termék. Nagyon szeretem. Ajánlom mindenkinek!
3
Patience (US)-Igazolt vásárló
Kora:
Neme:
2016.08.18. 00:00
A fiam részt vett egy tanulmányon, ahol használnia és véleményeznie kellett a Tria Blue Light-ot. A fiamnak súlyos aknéja van és néhány hét kellett ahhoz, hogy lássunk változást, de végül működött. Úgy gondolom, hogy hasznos a termék és ajánlom mindenkinek, de meg akiknek súlyos aknéjuk van nagyon türelmesnek kell lenniük. Naponta használni kell a készüléket ugyanazon a területen és akkor látszódni fog a pozitív változás.
5
Jillian (US)-Igazolt vásárló
Kora:
Neme:
2016.08.13. 00:00
Imádom ezt a terméket. Teljesen el voltam képedve, hogy milyen gyorsan hat. Bátran ajánlom a Tria Positively Clear akne kezelőt mindenkinek, aki bőrproblémáktól szenved.
Teljes értékűen élvezheted az élet, bármilyen helyre elmehetsz, amit a múltban esetleg kihagytál. Én nem mentem el néhány eseményre a bőrproblémáim miatt és már nagyon bánom. De többé már nem gátol meg semmi, hogy elmenjek, ahová szeretnék. Megkönnyebbültem, hogy végre újra önmagam lehetek. Köszönöm!
A Tria Beauty kifejlesztett egy hasznos terméket, ami segítséget nyújt azoknak az embereknek, akik az akne miatt szenvednek, hogy magukat a legpozitívabb szemszögből lássák.
5
mesejese (US)-Igazolt vásárló
Kora:
Neme:
2016.08.04. 00:00
A legjobb és leggyorsabb mód az akne csökkentésére. Már az első használat után láttam változást; a pattanások mérete kisebb lett és kevésbe piros, tisztább lett a bőröm. Kevés időt vesz igénybe és működik.
5
Shiningeyes (US)-Igazolt vásárló
Kora:
Neme:
2016.08.03. 00:00
Kipróbáltam a terméket. Nagyon jó készülék bármely bőrtípusra. A használata nagyon könnyű. Nincs mellékhatása és nagyon kevés időt vesz idénybe a használata.
5
hasi89 (US)-Igazolt vásárló
Kora:
Neme:
2016.08.03. 00:00
Ténylegesen eltünteti az aknét és a szennyeződéseket!
A terméket nagyon egyszerű használni. Az utasítások a kézikönyvben nagyon könnyen érthetők és egyáltalán nem bonyolult követni őket. Nagyon jól működik és a bőröm csodálatos. Eltünteti az aknét és a szennyeződéseket az arcomról, makulátlanná és ragyogóvá teszi a bőröm. Könnyű és ezáltal tökéletes utazások alatt is. Azt gondolom, hogy elsőre talán drágának tűnhet, de biztosan megéri az árát. Köszönet Tria, ezért a kiváló innovációért!
5
batye1 (US)-Igazolt vásárló
Kora:
Neme:
2016.07.29. 00:00
Majdnem minden nap használom és nagyon jól működik. Mindenkinek kellene egy ilyen termék.
5
lucasm (US)-Igazolt vásárló
Kora:
Neme:
2016.07.29. 00:00
Imádom ezt a terméket. Eltünteti az aknét az arcomon. Mindenkinek kellene egy ilyen termék.
x bezár
Bezár