Az Age Defying működése

Egyszerű használat

Minden este csupán néhány percet vesz igénybe, hogy bőre fiatalabbá és bársonyosabbá váljon. Az eredmény már 2 hét eltelte után láthatóvá, valamint ujjaival is tapinthatóvá válik, bőre textúrája finomodik, bársonyossá válik.
Tekintse meg a videót, mely segít a készülék használatát beépíteni a mindennapi arcápolási rutinba.
A Tria mérnökei és orvosai 1440 nm-es, nem ablatív (vágás mentes) frakcionált lézert fejlesztettek azon fogyasztók számára, akik szeretnének hatékonyan fellépni az öregedés jelei ellen. Továbbá hatékony a finom vonalak és ráncok (periorbitális és száj körüli), dyschromia (egyenetlen pigmentáció) tapintható érdesség (szöveti szabálytalanságok), és a diffúz vörösség kezelésében.

A videó lejátszása

1. lépés: Tisztítás

Alaposan mossa meg bőrét, hogy eltávolítsa a smink, krém, naptej, por, vagy más termékek maradványait, melyek blokkolhatják a lézer bőrbe való jutását.
A legjobb hatásért használja az Age-Defying Priming Cleanser alapozó tisztító gélt.

2. lépés: Kezelés

Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő intenzitási szintet (1-3). Siklassa a bőrfelszínen az Age-Defying készüléket a teljes arcfiatalításért.

3. lépés: Hidratlás

Folytassa a kezelést a hidratáló fázissal. A Tria Age-Defying Finishing serum bőrápoló szérumot úgy tervezték, hogy megnyugtassa és táplálja bőrét, a kezelés végén arca sokkal ragyogóbbá válik, valamint megakadályozza a szabad gyökök kialakulását, melyek az öregedés jeleiért felelősek.

Ismerkedjen meg az első hölgyekkel, akik kipróbálták a Tria Age Defying készüléket

A Tria dolgozói voltak az első nők, akik kipróbálták az Age Defying készüléket. Most hű használói és szeretnék megosztani Önnel is tapasztalataikat és tanácsaikat.

Stephanie

"A lézer egy második esély az öregedő bőrnek. Hogy megvédje fiatalos külsejét."

Miki

"Használja a készüléket minden este lefekvés előtt, ez a legegyszerűbb módja annak, hogy beépítse a kezelést a napi arcápolási rutinjába és felfrissüljön. Az éjszaka az az időszak, amikor a test felöltődi, lezajlanak a megújulási folyamatok, használja ki!"

Angela

"Az eszköznek van egy edzés szintje, kövesse a kezelési szinteket. A tanácsom az, hogy használja mindig azt a kezelési szintet, amelyre éppen készen áll, hogy valóban látványos eredményeket érjen el."

Jackie

"Minden kezelés után használtam az Age-defying Finishing serum bőrápoló szérumot. Megnyugtatta a bőröm és csökkentette az ideiglenes bőrpírt. Ezt a szérumot kifejezetten az Age Defying készülékhez fejlesztették, egyszerűen fantasztikus!"

Végre egy professzionális otthoni készülék!

A Tria Age Defying készüléket biztonságosra tervezték úgy, hogy hatékonyan vegye fel a harcot az öregedés jeleivel.

Fokozza az eredményeket a Tria kozmetikumokkal

A tartós eredmények eléréséhez használja a készüléket kúraszerűen 8 héten keresztül, a kezelések alatt pedig alkalmazza a Tria kozmetikumokat, melyek tovább fokozzák az Age-Defying hatékonyságát.

A Priming Cleanser segít eltávolítani a bőrön rekedt szennyeződéseket, melyek blokkolhatják a lézerfényt a bőr mélyebb rétegéig való jutásában. A Finishing Serum pedig nyugtatja és hidratálja a bőrt, ragyogóbbá varázsolja azt.

Tovább a Tria kozmetikumokhoz

Gyakori kérdések a Age Defying készülékről

Hogy hasonlítható a bőrfiatalító lézer a kozmetikai szalonokban és klinikákon végzett kezelésekhez?

A kozmetikusok évek óta különböző lézeres kezeléseket alkalmaznak az öregedés látható jeleinek csökkentésére. A Tria bőrgyógyászok által is ajánlott bőrfiatalító lézere ugyanazokkal az eredményekkel szolgál, mint a professzionális lézeres kezelések, ráadásul mindezt az otthonunk kényelmében. A külső sérüléseket nem okozó, frakcionális technológiák korábban csak a jól felszerelt kozmetikai szalonokban és a klinikákon voltak elérhetőek. Az ugyanazon a technológián alapuló bőrfiatalító lézer a test saját, természetes megújító folyamatait stimulálja, mellyel regenerálja a sejteket és új kollagént termel.

Hogy hasonlítható a bőrfiatalító lézer azokhoz a bőrfiatalító termékekhez, amelyeket már most is használok?

A bőrfiatalító lézer ugyanazt a külső sérüléseket nem okozó, frakcionális technológiát alkalmazza, melyet korábban csak szakembereknél vehettünk igénybe. Ellentétben a bőrápolási termékekkel a bőrfiatalító lézer mikroszkópikus lézeroszlopokat bocsát ki, elősegítve az új kollagén stimulálását a bőr felszíne alatt. Ha a bőrfiatalító lézert naponta csupán pár percig használjuk, kevesebb mint két hét alatt már látható fejlődést érhetünk el.

Mikor láthatom először a kezelés eredményét?

Legkevesebb két hét alatt már látni kell a változásokat a bőr textúráján, melyet aztán a pigmentáció csökkenése követ. A teljes nyolc hetes rendszeres kezelés után pedig az arc finomabb vonalai, valamint a ráncok is kevesebbnek tűnnek majd.

Mennyi ideig tanácsos használni a bőrfiatalító lézert? Mikor mondhatjuk, hogy a folyamat teljesen befejeződött?

A bőrfiatalító lézert naponta kell használni 8 héten át. Mikor úgy érzi, hogy készen áll egy további kezelésre, használja további 8 hetes ciklusban.

A kezelést megalapozó tisztító gél és a kezelés utáni szérum használata nélkül is beépíthetem a bőrfiatalító lézer használatát a mindennapi szépségápolási kezeléseim sorozatába? Jobb eredményeket érhetek el, ha használom a tisztítót és a kezelés utáni szérumot?

Annak ellenére, hogy ajánljuk a tisztító gél és a kezelés utáni szérum használatát a maximálisan pozitív eredmények elérése érdekében, a bőrfiatalító lézer ezek nélkül is használható. A tisztító felkészíti a bőrt a kezelésre azáltal, hogy eltávolítja a sminket, a naptejet és más szennyeződéseket, melyek gátolhatják a lézersugarakat. A kezelés utáni szérum pedig segít csillapítani minden átmeneti pirosságot vagy égő érzést, amely a kezelés során előfordulhat, ezen kívül segít a bőr hidratációjában és fényesebbé is teszi azt.

Melyek a lehetséges mellékhatásai a bőrfiatalító lézer használatának?

A kezelés során enyhe diszkomfort érzés jelenhet meg, mint például melegség érzet vagy bizsergés, amit a legtöbb felhasználó a napégéskor érzetéhez hasonlított. Ezek normális mellékhatások és általában alábbhagynak pár perc vagy óra elteltével, de a kezelések e közben folytatódhatnak is. Ahogy a bőrünk folyamatosan hozzászokik a kezeléshez, ezek a hatások csökkenni fognak. A kezelés utáni szérum segít minimalizálni a mellékhatások előfordulását. A folyamatos használattal fenn áll a kockázata annak, hogy a bőr sötétedhet, amit tartós pirosodás követhet. Naptej használata és a kezelés intenzitásának csökkentése enyhítheti a mellékhatásokat.

Ha kozmetikusnál vagy bőrgyógyásznál kaptam bőrfiatalító kezelést, mennyi ideig kell várnom, mielőtt a bőrfiatalító lézert használom?

Mindenképp konzultáljon egy egészségügyi szakemberrel mielőtt még a lézert alkalmazná. Mindenesetre várjon, míg a pirosság és a duzzadás eloszlik. Ne kezelje magát vele, ha a vörösség vagy a duzzanat jelentős a korábbi kezelést követően.

Kinek nem ajánlják a bőrfiatalító lézer használatát?

Ne használja 18 év alatt, illetve ne engedje, hogy gyermekek játszhassanak az eszközzel, vagy akár használják azt. Terhesség vagy bármilyen folyamatban lévő kozmetikai kezelés, mint például bőrhámlasztás, lézeres bőrmegújítás vagy feltöltő injekciók alkalmazása esetében konzultáljon egy egészségügyi szakemberrel. Abban az esetben is javasoljuk az orvosával való konzultációt, ha bőrének állapota láthatóan orvosi kezelésre szorul, vagy bőre szokatlanul érzékeny, illetve ha könnyen kiütések vagy allergiás reakciók jelenhetnek meg rajta ha gyógyszert (szteroidokat) szed. A bőrfiatalító lézert semmiképp se használja ha a bőrén bármilyen tartós smink van, tetovált, fertőzött, égett vagy akár vágások vannak rajta.

x bezár
Bezár