4X lézeres szőrtelenítő

2017.
02. 10.
4X lézeres szőrtelenítő
A kamaszkor óta, mióta a hormonok beindultak - ezzel együtt pedig a szőr erőteljesebb növekedése is - már mindenkit foglalkoztat a gondolat, hogy hogyan távolítsa el a nem kívánt szőrszálakat a test legnagyobb felületeitől kezdve egészen a legkisebbekig.
A húszas éveket elérve valószínűleg Ön is kipróbálta már szinte az összes klasszikus szőrtelenítési módszert, amit csak lehetett, például: borotva, gyantázás, epilálás vagy szőrtelenítő krémek és habok. A gond ezekkel az eljárásokkal, hogy nem tartósak igazán, illetve 2-3 napnál tovább tartó simaságot nem biztosítanak, valamint esetenként rendkívül fájdalmasak.
A gyantázás vagy epilálás után a visszanövő szőrszálak sűrűn okozhatnak gyulladt szőrtüszőket, melyek kellemetlenek és nem túl esztétikusak. Nagy problémát jelenthet az is, hogy az egyes testrészek (arc, lábak, hónalj) eltérő módszereket kívánnak a bőr érzékenysége, valamint a szőrszálak minősége miatt.
A fenti sorokat olvasva úgy hisszük, hogy ezzel a problémával kortól és nemtől függetlenül senki nincs egyedül. A küzdelmes kezeléseket folytatói - főleg a hölgyek - egyszer eljutnak arra a pontra, hogy bármit megtennének azért, hogy a bosszantó és nem kívánt szőrszálakat nyom nélkül, varázsütésre eltüntessék, bőrük újra selymes valójában tündökölhessen, de ne csak napok erejéig.
Ennek megvalósítására alkotta meg a Tria beauty a tökéletes „varázspálcáját” a lézeres szőrtelenítő készülékei formájában.
A Tria beauty az a cég aki 2003-as megalakulása óta azon fáradozik, hogy a lézer klinikákon használt lézeres technológiát átültesse az otthon használható lézerrel működő készülékbe, ami nagyon meggyőző és szimpatikus. Sajnos a gyantával, a legjobb minőségű borotvákkal és szőrtelenítő krémekkel és más villanófényes technnológiákkal sem érhető el olyan tartós végleges eredmény, mint a Tria lézeres szőrtelenítőivel, ráadásul a kínzóan fájdalmas epiláló folyamatokat sem kell átélni. Legyen szó akár karokról, lábakról, az arc kínos szőrszálairól, vagy a bikinivonalról, egyetlen készülékkel kezelhető minden testfelület.
Mi a különbség a Tria 4X Laser és a Tria Precision között?
A Tria lézeres szőrtelenítői már 2 hónap használat után szemmel látható eredményt hoznak, mi először a nagyobb kezelőfejjel rendelkező 4X lézeres szőrtelenítő készüléket teszteltük, melynek „kistestvére” a Precision ugyan azzal a technológiával felszerelve mint „nővére”.
A 4X kezelőfej méretéből fakadóan a nagyobb testfelületekre lett kifejlesztve, de akár az arcon is alkalmazható. A Precision maroknyi kivitelű, így sokkal alkalmasabb a kisebb területekre, mint például az arcon lévő pihék eltávolítására, nehezebben hozzáférhető helyek szőrtelenítésére, az egyenetlen testrészek, vagy akár a bikinivonalon ill. a bikini által eltakart részek kezelésére.
A személyes tapasztalataink a 4X szőrtelenítővel kapcsolatban és miért ajánljuk
Elsősorban mert a leghatékonyabb otthoni lézeres szőrtelenítő készülék és 100%-ig biztonságos.
A készüléket a szigorú szabályokat támasztó Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer felügyeleti hatóság, az FDA is jóváhagyta, sőt, annak kifejlesztésében is szorosan közreműködött a Triával.
A készülék használatának egy egészséges ember számára nincs mellékhatása.
Miután a terméket kicsomagoltuk megtapasztaltuk, hogy nem csak egy hétköznapi készüléket kaptunk mint máskor, azonnal szembesülünk a termék minőségével az első tapintás és kézbevétel során. Már a doboz melyben a készülék található, rendkívül elegáns.
A használati útmutató tanulmányozása és bőrteszt után bárki könnyedén elsajátíthatja pár perc előkészület után a készülék használatát. Az előzetes bőrtesztet a weboldalon található bőr kalkulátorral is elvégezhető. 
A különböző testrészek kezelése
Mint említettük, nem csupán egyetlen testrész szőrteleníthető vele a biztonságosan, hanem ez a lehető legjobb szőrtelenítő gép a lábakra, a hátra, karra, és egyértelműen a legjobb szőrtelenítő gép ágyéki területen való használatra is, mivel használata könnyű, ideális méretű kezelőfejjel rendelkezik, és szakértők orvosok által tervezett, fájdalom mentes szőreltávolítást tesz lehetővé.
Igény esetén természetesen az arc, a felső ajkak, az áll, az arc szélei, az orca, nyak és a nyak hátsó része is kezelhető vele.
A felsőtestén használhatja a vállain, a hónalján, a felkarján, alkarján, a keze egész felületén, a kézfején és az ujjain, a mellkasán, a hasán és a hátán, nemtől teljesen függetlenül.
A test érzékenyebb területein is alkalmazható, mint a bikinivonal, bikini által fedett bizonyos részek.
Valamint az alsó végtagok: comb, vádli, boka. lábfejek vagyis az egész láb.
Fájdalmasak a kezelések?
Akiknek a fájdalomküszöbe alacsony azok számára sem jár jelentős fájdalommal a kezelés, csupán forróság és enyhe bőrpír tapasztalható. Az epiláláshoz, gyantázáshoz vagy szőrtelenítő habokhoz képest teljesen elenyésző.
Használata könnyű és bárki által könnyen megtanulható!
A villanófényes eljárásokkal szemben a lézer végleges megoldást nyújt, mivel a lézerfény sokkal fókuszáltabb pontosabban éri el a szőrteleníteni kívánt területet!
Azt szeretjük a legjobban a Tria 4x-ben, hogy kényelmes vele a szőrtelenítés, használata egyszerű és felhasználóbarát, nem igényel semmilyen extra előkészületet.
A kezelés előtti este ajánlatos leborotválni a kezelendő felületet, hogy a lézer pontosan célt érjen. Azon eljárások használata szigorúan tilos, melyek a szőrszálat és hagymát eltávolítják a szőrtüszőből, mivel maga a szőrszál vezeti a tüszőbe a hőt, ahol megakadályozza annak szőrnövesztő képességét.
Mi fájdalmat szinte egyáltalán nem éreztünk a használata során, pedig 1-5-ös szintig minden fokozatot kipróbáltunk.
Az első 3 kezelésem során az első fokozatot használtuk, utána szépen lassan lehetett lépegetni feljebb. Az eredmény a 3.kezelés után számunkra magáért beszélt. A szőr sokkal ritkább lett, valamint az új szőrszálak sokkal vékonyabbak voltak a korábbiakhoz képest.
Tria 4X Lézer részei:
  • Kijelző: Segítség a kezelés folyamán.
  • Kezelő ablak: A kezelés során itt lép ki a lézersugár
  • Töltő aljzat: Ezen keresztül tölthető fel a készülék.
  • Bőr szenzor: Egy biztonsági funkció, amely feloldja a Tria Laser 4X-et
 
Ár-érték avagy Klinikai kezelés vs. otthoni szőrtelenítés?
Mielőtt beruháztunk volna a Tria 4X-re összehasonlítottuk a költségeit a klinikai módszeren alapuló különböző szőrtelenítés kezelésekkel. Az eredmény megdöbbentő volt. A klinikai kezelések sokszorosai voltak a Tria 4X-nek. A 4X nem csak hogy lényegesen olcsóbb, de kényelmesebb is, hiszen ki sem kell tennünk a lábunkat otthonról és akkor használjuk, amikor csak akarjuk, valamint a megfelelő higiéniát betartva családon belül, barátnőkkel is használni fogjuk.
 
Ajánlom-e ezt a technológiát?
IGEN, IGEN ÉS IGEN
Bár sötét bőrszínre nem ajánlott, maga a bőr-érzékelője is mesés. A többivel összehasonlítva a piac legjobbja.
Könnyű a használata, gyors, biztonságos és kényelmes.
x bezár
Bezár