Tria Beauty termékek kockázat mentesen most 60 napos pénzvisszafizetési garanciával!

2019.
03. 29.
Tria Beauty termékek kockázat mentesen most 60 napos pénzvisszafizetési garanciával!
 Tria Beauty termékek kockázat mentesen most 60 napos pénzvisszafizetési garanciával, egész április hónapban.
 Ha eddig halogatta, kétségei voltak a készülékek eredményességében, most bátran megvásárolhatja kedvenc TRIA készülékét! Bármelyik Tria Beauty termék vásárlása esetén legyen az LÉZERES szőrtelenítő, Lézeres Bőröregedés gátló arckezelő, szemkörnyék ápoló vagy akne kezelő, 60 napos pénzfisszavásárlási akciót tartunk.
A kampány részleteiről itt olvashatnak:
Tria Beauty 60 napos pénzvisszafizetési garancia leírása:
Kedves Vásárlónk!
Köszönjük, hogy a prémium kategóriás Tria Beauty lézeres szőrtelenítő, öregedésgátló és akne kezelő készülékeinek egyikét választotta. Ez a márka rendelkezik egyedül a piacon minden termékére a legmagasabb FDA minősítéssel.
A 60 napos pénzvisszafizetési garancia 2019.03.29- 04.30-ig megvásárolt Tria Beauty készülékeire érvényes. A kozmetikumokra nem.
A 60 napos pénzvisszafizetési garancia érvényesítéséhez, kérjük olvassa el a részletes útmutatónkat, a készülékhez adott használati utasításban írtakat kérjük tartsák be, hiszen így lehetünk biztosak abban, hogy a kezeléseket rendszeresen és helyesen végezzük.
Promóciónk célja az, hogy vásárlóink minél szélesebb körben ismerjék meg a Tria Beauty lézeres és akne kezelő készülékeit, azok kitűnő hatékonyságát. Mint a kozmetikai kezeléseknél, itt is fontos a rendszeres használat. Továbbá szeretnénk kérni, hogy ossza meg velünk tapasztalatát érzéseit pár mondatban, hogy azt felhasználva tovább tudjuk fejleszteni készülékeinket.
Amennyiben mégsem lenne elégedett a termék hatékonyságéval, úgy kérjük a vásárlástól számított 55 és 60. nap között jelezzék ügyfélszolgálatunknak (írásban) az email címre, csatolva a számlát és kezelések alatti dokumentációt. Ezért kérjük, vezessék a mellékelt kezelési naplót, benne az időpontokkal és tapasztalatokkal.
Ezen tájékoztató másolatát, a kezelési naplót mellékeljük vásárláskor a számla és a garancia levél mellett.
Mivel a promóciós ajánlat a Tria Beauty anyavállalatunk engedélyével történik, fontos a kiírt határidők betartása, a határidő előtt és az azt követő időben sem tudjuk elfogadni a pénzvisszafizetési kérelem benyújtását.
A pénzvisszafizetési kérelem érvényesítéséhez elengedhetetlen a számla, a rendszeresen vezetett kezelési napló, a készülék és annak ép tartozékai, eredeti ép csomagolásának megléte. A pénzvisszafizetési kérelem pozitív elbírálása esetén (melyet írásban is visszaigazolunk) a vásárló költsége a szállítási díj, mely a hazai és a nemzetközi szállítási díjat is tartalmazza. Ennek összege: 7500,- Ft+ Áfa. Ez az átutalandó vételárból kerül levonásra. A kérelem elfogadásának visszaigazolása után pár napon belül cégünk futárt küld a készülékért a vásárló által megadott címre.
Ezt követően a vásárlónak további teendője nincs. Cégünk a terméket kiküldi a Tria Beauty központjába ahol a technikusok bevizsgálják. Amennyiben rendben találnak mindent, a kiküldés napjától számított 14 napon belül átutaljuk a vásárló részére a vételárat, a szállítási díjjal csökkentve.
Reméljük promóciónk sok vásárlónknak elnyeri majd tetszését és a Tria Beauty egyik készülékének a tulajdonosa lehet, sok örömét lelve annak használatával.
 
                                                                                                                                                            Tria Beauty Hungary csapata
x bezár
Bezár