Hogyan legyen selymes a bőröd még nyáron is?

2019.
05. 23.
Hogyan legyen selymes a bőröd még nyáron is?
Amikor lecseréled a ruhatárad a nyári darabokra, akkor valószínűleg neked is eszedbe jut, hogy habár a nyári ruhák szuperül néznek is, de ennek ellenére ez kisebb-nagyobb gonddal is jár, hiszen sokszor nem tudjuk eltakarni a bőrhibáinkat, gyakrabban kell borotválni a lábunkat stb... El tudod képzelni a nyarat borotva nélkül? Nem lenne felszabadító? Maga a paradicsom lenne, ha nem vágnánk el a lábunkat borotvával vagy, ha soha többé nem lenne benőtt szőrszálunk!
Íme néhány bőrápolási tipp, amellyel Te is élvezheted egész nyáron a hosszantartó bársonyos bőröd!
 
BŐRHÁMLASZTÁS
Nagyon fontos, hogy rendszeresen használjunk valamilyen bőrhámlasztót, bőrradírt, de ügyeljünk rá, hogy azért ne essünk túlzásba és ne használjuk minden nap, mert akkor csak több kárt tenne a bőrnek. Azt javasoljuk, hogy bőrtípusnak megfelelő terméket válasszatok, a drogériákban is már be lehet szerezni szuper minőségű termékeket és extra segítségként szinte már mindenhol megtalálható a hámlasztó kesztyű, kefe vagy szivacs, amelyek nagyon praktikusak.
 
TARTÓS SZŐRTELENÍTÉS
 
A hámlasztás után jöhet a tartós szőrtelenítés!
A lézeres szőrtelenítés több százezer forintba is kerülhet, ha egy lézer klinikát választasz. Szerencsére a Tria Beauty 4X szőrtelenítő készülékével nemcsak pénzt, de időt is megspórolhatsz. 2 hetente kell 1-1 kezelést elvégezni, és akkumulátoros kivitele révén akár a kedvenc sorozatod közben is használhatod. A Tria Beauty az első és máig az egyetlen márka, amelynek FDA által is jóváhagyott lézeres szőrtelenítő készülékei vannak otthoni használatra.
A legjobb, ha a kezelést megelőző este leborotválod a szőrteleníteni kívánt bőrfelületet. Nagyon fontos, hogy a kezelőfej tiszta legyen, a lézert ne gátolja semmilyen szennyeződés sem. A kezelőfejet egy alkoholos vattával ajánlott áttörölni minden használat előtt és már kezdődhet is a kezelés!
 
NAPBARNÍTOTT BŐR
Mindenki szereti a napbarnított bőrt, mintha egy két hetes tengerparti nyaralásból érkezett volna meg, de néhány embernek kell hozzá némi segítség. Hosszú órákat a napon tölteni már nem egészséges, károsítja bőrünket. Az önbarnító egy kiváló megoldás lehet, hiszen szép bronz színt ad káros UV sugárzás és leégés nélkül. Egy jó minőségű önbarnítónak nemcsak a színe szép, hanem az illata is kellemes, ráadásul tartós is. Ha nem szeretnél a fokozatos önbaríntó kúrán végig menni, és SOS a napbarnított bőrre vágysz, akkor már rendelkezésünkre áll az egyszer használható barnító spray is, amelyet este lefekvés előtt könnyedén lemoshatunk vízzel és szappannal.
 
HIDRATÁLÁS
Nagyon fontos a hidratálás, különösen ha nem csak látszatra akarjuk, hogy bőrünk jól nézzen ki, hanem tapintásra is szeretnénk, hogy puha és ápolt legyen. Nemcsak a barnaság őrizhető meg a hidratálókkal, hanem segít átváltoztatni a száraz bőrt. Egy jól kiválasztott testápoló táplálja a bőrt, ráadásul még kellemes illatot is ad neki. Ma már minden drogériában, nagyobb üzletben megtalálható különböző bőrtípusokra hidratáló. Használd akkor, amikor úgy érzed - akár naponta -, hogy igényli bőröd.
 
Reméljük, hogy számodra is hasznos tanácsokat adtunk, hogy a bőrödet hogyan készítsd fel a nyárra és hogyan legyen puha és gyönyörű!
 
 
 
x bezár
Bezár