Legyen egészséges a bőröd télen is!

2020.
01. 09.
Legyen egészséges a bőröd télen is!
A hidegebb téli időszakban különösen fontos az arcápolás. Bőrünk nemcsak a hideg, zord időnek van kint kitéve, hanem a szárazságnak is, hiszen a fűtött szobákban a páratartalom általában nagyon alacsony. Nem csoda, hogy bőrünk nem tud alkalmazkodni a nagy hőmérséklet ingadozásokhoz, a szélsőséges időjáráshoz és sokszor ekcéma szerű, kipirosodott foltok jelennek meg arcunkon, vagy akár repedezetté, extrém szárazzá válhat a bőrünk. Hogyan őrizhetjük meg arcbőrünk puhaságát? 
Külső megoldásként hidratáljuk bőrünket a bőrtípusunkhoz megfelelően, kényeztessük bőrünket arcpakolással vagy arcmaszkkal hetente egy-két alkalommal. A tápláló hatásukkal bőrünk visszanyerheti nedvességtartalmát, felfrissülhet és üdévé varázsolhatja. Nem szabad megfeledkeznünk a hámlasztásról sem, hetente, kéthetente radírozzuk le arcunkat, mellyel a bőrünk vérkeringését fokozhatjuk. Olyan terméket válasszunk, amellyel bőrünk ismét puha és selymes lesz.
A fényvédelemre is nagy hangsúlyt kell fektetni, az UV sugarak télen is veszélyt jelentenek, ráadásul a hó és a jég még vissza is tükrözi a sugarakat! Olyan fényvédő hatású készítményt érdemes választani, amelynek magas fényvédő hatása van, és mellette táplálja, hidratálja is a bőrt.
A külső segítség mellett (krémek, szérumok, maszkok stb.) persze fontos ügyelnünk a megfelelő folyadékbevitelre és vitaminpótlásra.
 
Aki már előre szeretne tervezni a nyárra, vegye számításba a tartós szőrtelenítést is!
Igaz, hogy még csak fantáziálunk a meleg időjárásról, a tengerparti nyaralásról, de álmodozzunk a Tria Beauty lézeres szőrtelenítőjével együtt és nyáron már nem kell aggódni többet a szőrtelenítésen!
A tél a legalkalmasabb időpont a lézeres szőrtelenítés elkezdéséhez. A Tria Beauty szőrtelenítőit egyszerűen lehet használni, mégis nagyszerű eredmények érhetők el, néhány kezelés után már szemmel látható a szőrzet ritkulása, és 3 hónap után már csak az utókezeléseket kell elvégezni. Az akkumulátoros kivitele révén kényelmesen, otthon is elvégezhetők a kezelések, akár az egész testen és arcon is.
x bezár
Bezár