5 ok, amiért most válts otthoni tartós szőrtelenítésre

2022.
06. 21.
5 ok, amiért most válts otthoni tartós szőrtelenítésre

Nyugalom, bőven időben vagy még!

Nyaralás előtt van még idő, általában akkor kerülnek elő a szoknyák, rövidnadrágok, ujjatlanok. Általánosságban elmondható, hogy heti egy kezelés által 6-8 alkalom után már látványos eredményt lehet elérni. Gyors fejszámolás után kijelenthetjük, hogy nyárig bőven lesz alkalmad kihasználni a lehetőséget. Indítsd puha, sima lábakkal, karokkal a szezont, és felejtsd el egy életre a gyantázás, epilálás fájdalmait és a borotva maceráját.

A legértékesebb faktor: az idő

Te is azok közé tartozol, akik állandóan sietnek, igyekeznek tartani az időpontokat, és nem tűrik a fölösleges üres járatokat? A mai rohanó világban a szabadidő talán még a pénznél is fontosabb, hiszen ebből adatik meg a legkevesebb.
Miért töltenéd utazással, várakozással értékes óráidat? Otthon bármikor elvégezheted könnyedén a kezeléseket, amikor csak szeretnéd. Legalább az “én idő” ne legyen időponthoz kötve, megérdemled a nyugalmat!

Ugye neked sem mindegy az ár?

Nézzük a legnépszerűbb szőrteleníteni kívánt területet, a lábat. Négy magyar város szalon árait hasonlítottuk össze, nagyjából egy alkalom 40.000-70.000 forintra jön ki. Ez azt jelenti, hogy 1,5-2 alkalom árából már egy profi otthoni gépet tudsz venni, melyet szinte bármely testrészeden tudod használni, és akár családtagjaiddal is megoszthatod. Nem kell sokáig számolgatni, hogy látszódjon, mennyire gazdaságos megoldást nyújtunk neked.

Kényelem ott, és akkor, amikor csak akarod

Ismerős az érzés, amikor utolsó pillanatban jut eszedbe szőrteleníteni, mert másnap jelenésed van, de a kozmetikusnál már egy hétre előre be kellett volna jelentkezni? Vagy mégsem annyira jó az időpont, úgyhogy át kell szervezd az egész napodat? Esetleg csak nincs kedved elbotorkálni a kozmetikáig és vissza? Nekünk nagyon is ismerős. A kényelem egy különösen fontos szempont, hiszen a napjaink az állandó alkalmazkodásról szólnak, így mi mindenképp olyan megoldást kerestünk, ahol ezt elkerülve, otthon, nyugalomban tölthetünk el egy kis időt. A másik el nem hanyagolható szemszög, a személyes intim környezet megtartása, hogy feszengés-mentesen történjen a szőrtelenítés.

A valódi eredmények kulcsa: a korszerű gépek

Bár zavaróan sok termék van a piacon, a mi célunk a legmagasabb minőségű, nemzetközi piacon is elismert, hosszútávú eredményeket elérő gyártók gépeinek egybegyűjtése volt, hogy mindenki megtalálja saját igényeinek és bőrtípusának a megfelelőt, kompromisszumok és lemondások nélkül. Garantáljuk a minőséget, éppen ezért szőrtelenítő készülékeinkhez 2 év gyári garanciát biztosítunk. Kiemelten fontos, hogy pénztárcabarát termékeket is forgalmazzunk, amelyek kategóriájukban élen járjanak. Hisszük, hogy a szépség mindenkinek jár.
Felcsigáztunk?
Nézz körbe itt, és válogass a legprofibb gépek közül, bármelyiket is választod, garantáltan megbízható társad lesz!
x bezár
Bezár