Bőrgyógyászati szakvélemények

Már évek óta vártam, hogy megjelenjen egy olyan otthoni, kényelmes használatra tervezett készülék, amely magas intenzitású kékfényt vezet. A praxisom alatt kizárólag lézeres és energia takarékos készülékeket használtam bőrön, szóval tudom mekkora ereje van a fénynek. Fantasztikus, hogy nagyon kevés a mellékhatása és a tény, hogy ez egy teljesen új módja a bőr kezelésének.

Dr. Eric Bernstein

Board tanúsítvánnyal rendelkező bőrgyógyász és lézersebész

A legnagyobb kihívást a kékfény terápiában az jelentette, hogy mostanáig csak bőrgyógyászati rendelőkben volt elérhető, amihez szükség volt költséges kezelésekre. Ez sajnos megakadályozta a legtöbb embert, hogy a kékfény jótékony hatását élvezze.

Dr. Zakia Rahman

Okleveles bőrgyógyász, és a Stanford Egyetem bőrgyógyászati karának klinikai adjunktusa

A bőrgyógyászok már régóta hasznosítják a kékfény jótékony hatásait a rendelőikben különböző antibiotikum, vegyszer vagy hámlasztás nélkül. Most ez az otthoni akne kezelésre létrehozott, hihetetlenül biztonságos kékfény megszerezte az FDA minősítést is.

Dr. Ronald G Wheeland, FACP

Okleveles bőrgyógyász, Amerikai Bőrgyógyászati Akadémia és az ASLMS volt elnöke, Csendes-óceáni Bőrgyógyászati Egyesület és ASDS

Bőrgyógyászati praxisom alatt számos pácienst volt lehetőségem kezelni. A pácienseim nagy része nem szeretné használni vagy a szervezete nem tudja tolerálni az antibiotikumokat. Így sok páciensemen kékfény terápiát alkalmaztunk. A Tria Beauty otthoni kékfény készüléke kiváló megoldást nyújt számukra. Biztonságos és nagyon könnyű otthon használni, valamint ezzel értékes időt spórolhatnak meg. Ahogyan, az antibiotikumok felé az ellenállás növekszik, az energia alapú terápia, mint a Tria kékfény terápiája is, sokkal, de sokkal jelentősebb gyógyászati lehetőséggé válik.

Dr. Brian D. Zelickson, FAAD

Okleveles bőrgyógyász, Minnesota Egyetem bőrgyógyászati kar

A Tria kifejlesztett egy egyedülálló, hatékony és biztonságos fény alapú módszert otthoni használatra. Ez az áttörő technológia, a fogyasztóknak fájdalommentes, kényelmes és eredményes kezelést kínál.

Dr. Brian Biesman

Klinikai professzor asszisztens, szemészet, bőrgyógyászat, fül- orr-gégészet, Vanderbilt Egyetem Orvosi Központ

A Positively Clear akne kezelő kékfény terápia tökéletes és kényelmes módja az otthoni akne kezelésnek.

Dr. Marnie Nussbaum, FAAD

Gyógyászati, sebészeti és kozmetikai bőrgyógyász

A bőrgyógyászok szakmai kapcsolatot ápolnak a Tria céggel, konzultációs, kutatási vagy akár korai befektetési területeken is.

"Csodálatos mennyit változott a bőröm; egyszínű, tiszta, tökéletesen gyönyörű." - Andrea
Tria Positively Clear
Életkor: 18-24
Nem: férfi
Felhasználó: Trialover1
5
Elképesztő termék! Könnyű használni. Azonnal segített. Drasztikusan csökkenti az acnét. A bőröm puha és szép lett tőle. Csak ajánlani tudom ezt a terméket bárkinek, akinek bőrproblémái vannak. Nem fogod megbánni!
Anna: 8 hetes kezelés előtt és után
"A bőröm egyszerűen tökéletes lett. Soha sem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani, de nagyon izgatott és boldog vagyok!" - Katy
Életmentő!
Életkor: 25-34
Nem:
Felhasználó: HonestyGirl
5
Az egyetlen dolog amit bánok az az, hogy nem hallottam a kékfényről korábban. 25 éves vagyok és tinédzser korom óta küzdök az aknéval. Az évek alatt kitettem a bőröm mindenféle csiszoló/dörzsölő krémnek és tisztítónak reménykedve, hogy megszabadulok az aknétól. A kékfény messze a legkíméletesebb a bőrrel és igazi eredményt nyújt. Ha elkezd növekedni az arcomon egy pattanás a nap folyamán, este mindenképpen használom a kékfényt és reggelre majdnem vagy teljes mértékben el is tűnik. Micsoda különbség a múltban használt termékekkel szemben! A kékfény azonnal hat, 2 napon belül láttam az eredményeket! Továbbá, a kék fénynek köszönhetően nem volt ilyen tiszta a bőröm kislány korom óta. Az arcom tiszta, ragyogó és mentes az erősen maró krémektől. Nagyon boldog vagyok! Minden pénzt megért, és mindenkinek csak ajánlani tudom, aki bőrproblémáktól szenved.
Crystal: 8 hetes kezelés előtt és után
"Nagyon boldog lettem az eredmények láttán miután használtam a kékfényt!"-Crystal
Nagyszerű!
Életkor: 18 év alatti
Nem:
Felhasználó: Kennedy
5
Sokkal jobb, mint a többi akne kezelő termék, amit a kiszáradt bőrömre használtam. Az eredmények szinte azonnal látszottak és nem csak az akne problémámon segített, hanem a bőröm komplett megjelenésén is.
Katy: 8 hetes kezelés előtt és után
"Véget vetettem az aknénak! A Positivly Clear akne kezelő készülék valóban működik és a bőröm nem viszket, nem száraz és nem is piros." – Juanita
Lenyűgöző eredmények
Életkor: 25-34
Nem:
Felhasználó: yyning
5
Hetek óta használom és a bőröm, jobb mint valaha. Enyhe bőrproblémám van (többnyire hormonális) és látom, hogy sokkal kisebbek és gyorsabban eltűnnek az aknék, mint azoktól a termékektől, amelyeket ezelőtt használtam. Továbbá, több bókot is kaptam, hogy mennyire ragyog a bőröm mostanában. Biztosan ajánlani fogom a barátaimnak.
Robin: 8 hetes kezelés előtt és után
x bezár
Bezár