CEW 2014-es dijátadó

2017.
03. 22.
CEW 2014-es dijátadó
 Tria Age Defying Laser-„A legjobb bőrápoló eszköz”
 
Tria Age-Defying Lasert választották a CEW által rendezett „ Insiders' Choice Beauty” díjátadó gála győztesének. „A legjobb bőrápoló eszköz” kategóriát nyerte meg.
A díjátadó rendezvényt 2014 május 19-én a Waldorf Astoria-ban New York –ban rendezték meg.
A Tria Beauty a szalonban/kozmetikákban végzett lézeres kezelések technikáját ültette át egy otthoni használatra tervezett gépbe. A termék specialitása abban rejlik, hogy hatalmas áttörést ért el az arcon látható öregedés jeleinek halványításában, kezelésében, eltüntetésében.
 
 
 
 
Dublin, Kalifornia. Június 12., 2014 - Tria Beauty márka az egész világon piacvezetőnek számít, ha az otthoni lézeres technikával dolgozó készülékeket számba vesszük. Mi sem bizonyíthatná jobban, minthogy 2014-ben a Cosmetic Executive Women (CEW) globális közösség tagjai megszavazták az általuk rendezett Insiders’ Choice Beauty díjátadó ünnepségen a "legjobb bőrápoló eszköznek", mivel ez az egyedülálló és máig ez az egyetlen olyan professzionális fejlesztésű készülék, mellyel otthon is biztonságosan és hatékonyan elvégezhető a lézeres arcfiatalítás.
Ez a kozmetikai iparban a legrangosabb elismerés, amit egy szépségápoló márka kaphat. A CEW kiválasztotta a korát meghazudtoló ránctalanító készüléket a „legjobb bőrápoló eszköz kategóriában. A győzteseket több mint 6000 szépségipari vezető és a szakember közül, illetve 1500 vállalat közül választották ki. A különböző kategóriák győzteseit a CEW igazgatósági tagjai választják, akik egy elit csoportot képeznek a kozmetikai iparban.
 
Ez a CEW általi elismerés csak erősíti Tria Beauty vezető pozícióját a bőrápoló termékek piacán. Kiemeli a többi közül az, hogy ez olyan termék, amely professzionális szintű eredményt képes otthon produkálni.
--„Nagyon szépen köszönjük az elismerést. Ezen díj átvétele hatalmas megtiszteltetés az iparág vezetőitől cégünk számára, mint tudjuk, ez egy a korát meghazudtoló otthoni használatra kifejlesztett lézer. Emellett köszönjük a vevőinknek is a sok pozitív visszajelzést!"--, mondta Nicole Landberg (aki Vezérigazgatója és alelnöke az amerikai Tria Beauty cégnek VP/GM, Americas & EMEA of Tria Beauty, Inc.) a díj átvételekor.
 
A korát meghazudtoló lézer 2014 januárjában fogyasztók körében átütő sikert aratott és a sajtóban is csak pozitív visszhangot kapott. Az FDA által bevizsgált és ajánlott készülék úgy serkenti a test természetes sejtmegújulási ciklusát, hogy elősegíti a bőr a kollagén és elasztin termelését. Hatékonyan veszi fel a harcot arc öregedés látható jeleivel – Az Ön kényelme érdekében a kezelést ott végezheti, ahol Ön szeretné, hiszen ezen készülék lehetővé teszi, hogy otthon végezze a kezelést.
 
--"Amikor egy vásárló a kozmetikai termékek közül válogat vásárlási szándékával vásárol, a teljesítmény és az érték az, melyeket leginkább a középpontba helyez,"-- mondta Carlotta Jacobson, CEW elnöke . "A CEW Beauty Awards pecsét segít a fogyasztóknak válogatni , hogy a termékek széles palettáján melyek a kiemelkedően jók, így tájékozódhatnak, hogy mégis melyik termékek megvételével nem nyúlhatnak mellé."
 
A Tria márkáról:
Tria Beauty a fényalapú technológia felhasználásával forradalmasítja a bőrápolást, mely felszabadítja végre a hölgyeket a végtelen és hatástalan szépségápolási kezeléseken való részvételek alól.
A Tria készülékei ugyanazt a technológiát használják, mint az orvosi készülékek vagy a bőrgyógyászok a rendelőikben és ugyanúgy nyújtja azokat a professzionális eredményeket, mint azok a gépek, a különbség csak annyi, hogy otthona kényelmében végezheti a kezeléseket és csupán a klinikai költségek töredékéért.
Tria termékei a következők:
Orvosi készülékek otthoni használatra.
• A népszerű szőrtelenítő a Tria 4X Laser
• Az újonnan bevezetett szőrtelenítő a Laser Precision mely a kisebb felületekre ajánlott
További információk a Tria Beauty eszközökről és bőrápolási termékekről a termékek adatlapjain olvashat.
 
 
 
 
x bezár
Bezár