Egészséges bőr megőrzése

A KÉKFÉNY A

LEGFEJLETTEBB
TECHNOLÓGIA

AZ AKNE KEZELÉSÉRE

Nézzünk szembe vele. Miután sikeresen eltüntettük az aknénkat, akkor is folytatnunk kell a munkát, hogy akne mentesek maradjunk. A legtöbb fiatal esetében 5-10 évig tart az akne, így ha abba hagyjuk a kezeléseket az akne vissza fog térni pár héten belül.

Helyes bőrápolási szokásokkal és a Positively Clear készülék rendszeres használatával bőrünk egészséges és tiszta marad, ameddig folytatjuk a kezeléseket.

AZ ARC DEKÓDOLÁSA

HOMLOK:

A homlokon jelentkező pattanások gyakori bűnöse lehet egy divatos sapka, vizsgától való félelem vagy akár az olajokban gazdag hajápolószerek, samponok túlhasználata. Ugyan ez a helyzet a chips-szel és a csokoládéval is. A homlok közvetlen összeköttetésben van az emésztőrendszerrel is, így a zsír és a só bevitelének csökkentése segít kitisztítani a bőrt.

SZEMÖLDÖK KÖZÖTTI TERÜLET:

Miután legyantázták a szemöldökünket, másnap reggelre gyakran megjelennek a mitesszerek. A szemöldök formázásával egy új helyszín nyílik meg a baktériumok előtt, így ügyelni kell, hogy gyantázás után mindig használjunk szalicilsav tartalmú arctisztítót, hogy megelőzzük a pattanások kialakulását.

ORR:

Az orr mennyországot jelent az eltömődött pórusok számára, így mindenképpen ellenőrizzük le a sminkek lejárati idejét, hacsak nem akarunk még több eltömődött, gennyes pórust az arcunkon. Az orr és a szív kapcsolatban van, így jobban tesszük, ha nem eszünk túl sok húst és fűszeres ételt, hanem lecseréljük az étrendünket szív-barát zsírokra, például avokádóra vagy lenmagra.

FÜL:

Mivel még itt is előfordulhatnak pattanások. A fül a vesénkkel van összeköttetésben, így minél kevesebb kávét és más üdítőt kellene innunk, helyettük pedig minél több vizet.

ORCA:

Mikor volt utoljára, hogy kiöblítettük a sminkecsetünket vagy letisztítottuk a telefonunk képernyőjét? Bizonyára nem emlékszünk rá, pedig nagyon fontos ügyelni rá, hogy bármilyen hely, ahol a baktérium képes gyarapodni és érintkezik az arcunkkal az rendszeresen legyen tisztítva. Hetente legalább egyszer mossuk ki az ecsetjeinket és használjunk olajmentes és nem mitesszerképző sminkeket. És elalvás előtt mindig mossuk le a sminkünket!

ÁLL ÉS ÁLLKAPOCS:

Üdv a serdülőkorban! Az állon és állkapcson megjelenő akne szorosan kapcsolódik a hormonális egyensúlyhoz. Habár nem lehet elkerülni a hormonokat, étkezzünk minél egészségesebben és folytassunk helyes bőrápolási életmódot.

Az aknét okozó baktérium az ellenségünk. Pusztítsuk el és élvezzük a tiszta, egészséges bőrt csupán 8 hét alatt a Positively Clear Akne kezelő készülékkel.

#POSITIVELYCLEAR

#KÉKFÉNY

A felhasználók 100%-a számolt be arról, hogy 8 hét alatt kevesebb bőrproblémájuk lett.

Positively Clear vásárlása

x bezár
Bezár