19% kedvezmény:25 090,- Ft
Eye Wrinkle korrekciós ránctalanító lézer Eye Wrinkle korrekciós ránctalanító lézer Eye Wrinkle korrekciós ránctalanító lézer Eye Wrinkle korrekciós ránctalanító lézer Eye Wrinkle korrekciós ránctalanító lézer Eye Wrinkle korrekciós ránctalanító lézer Eye Wrinkle korrekciós ránctalanító lézer Eye Wrinkle korrekciós ránctalanító lézer Eye Wrinkle korrekciós ránctalanító lézer Eye Wrinkle korrekciós ránctalanító lézer Eye Wrinkle korrekciós ránctalanító lézer Eye Wrinkle korrekciós ránctalanító lézer

Eye Wrinkle korrekciós ránctalanító lézer

 Egyedülálló forradalmi technológia az otthon használható ránctalanító lézertechnológiában. Az egyedi tervezésű szemránckezelő frakcionált lézer segítségével napi 2 perc használat mellett korrigálja, tünteti el a szem környékén lévő ráncokat, duzzanatokat és foltokat.
A készülék az amerikai FDA* engedélyével és közös fejlesztésével került forgalomba, mely garancia a kiváló minőségre és hatékony eredményes, látványos kezelésre.
Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer felügyeleti hatóság
 Már 2 hét alatt a hatás szemmel látható és kézzel is tapintható. A ráncok halványodása, eltűnése mellett, bőre textúrája sokkal finomabbá válik mint azt gondolná.
 
134 990,- Ft
Most csak 109 900,- Ft
25 090,- Ft kedvezmény
Cikkszám: 3510A
Kifutott termék
Biztonságos használat Egyedülálló, professzionális lézer technológia 2 év TRIA vevőbarát magyarországi cseregarancia FDA által jóváhagyva

Szeretné halványítani a szemkörnyéki ráncait?

Mára mindenki számára elérhetővé vált a bőrgyógyászok által is jóváhagyott és javasolt frakcionált lézer technológia, hogy a szemkörnyékén jelentkező finom vonalakat és ráncokat hatékonyan kezelhesse. Egyedülálló és máig ez az egyetlen olyan professzionális fejlesztés, mellyel otthon is biztonságosan és hatékonyan elvégezhető a lézeres arcfiatalítás, a szemkörnyékén a bőr korrekció. A tipikusan otthoni használatra szánt, 1440 nanométeres, sérüléseket nem okozó, szakaszos lézer eltünteti a fáradtság és öregedés jeleit szeme körül.

Hogyan működik a Tria Eye Wrinkle
korrekciós ránctalanító lézer

CÉLZOTT FÉNYSUGÁR

A fénysugár a bőrön áthatolva mikroszkópikus területeken sejtbomlást eredményez, ezzel az öregedés jeleit célzottan tünteti el.

A TEST TERMÉSZETES GYÓGYÍTÓ FOLYAMATA

Működésbe lép, hogy új kollagént és elasztint termeljen.

SEJTMEGÚJÍTÁS

Kisimítja a finomabb vonalakat és ráncokat a szem körül.

Hogyan is működik a frakcionált lézertechnológia?

A bőrgyógyászok is szakaszos (frakcionált) lézertechnológiát alkalmaznak a ráncok és az arcon található finomabb vonalak kezelésére. Egy kúrában 8 hetes kezelés szükséges maximum a tartós hatáshoz. A páciensek klinikailag is jelentős és tartós fejlődést tapasztaltak még a kezelést követő 12. hét után is. A készülék hatékonysága, eredményessége bizonyított, orvosok által felügyelt tesztek során.
Tudjon meg többet arról, hogy hogyan is működik ez a technológia a bőr külső felszíne alatt.

Bőrgyógyászok által ajánlott

A Tria Eye Wrinkle korrekciós ránctalanító lézere bőrgyógyászok által ajánlott technológiát alkalmaz. Egy olyan otthoni használatra kifejlesztett készülék, melyet speciálisan a szemkörnyéki ráncok kisimítására terveztek. Egyedülálló termék a piacon."

- Dr. Zakia Rahman
Okleveles bőrgyógyász, és a Stanford Egyetem bőrgyógyászati karának klinikai adjunktusa

A bőrgyógyászok szakmai kapcsolatot ápolnak a Tria céggel, konzultációs, kutatási vagy akár korai befektetési területeken is.

Gyakori kérdések az Eye Wrinkle korrekciós ránctalanító lézerről

Milyen hatása van az Eye Wrinkle korrekciós ránctalanító lézernek a klinikai kezelésekkel szemben?

A bőrgyógyászok már évek óta használják a lézeres kezelést az öregedés látható jeleinek csökkentésére. A Tria – bőrgyógyászok által is javasolt - Eye Wrinkle korrekciós ránctalanító lézere lehetővé teszi az Ön számára is a lézeres ránctalanító technológia használatát otthoni körülmények között.

Mikor látható az eredmény?

A készülék körülbelül két óra alatt tölt fel.

Mit tegyek, ha magammal akarom vinni a készüléket?

Az utazás során a készüléket annak eredeti dobozába vagy hasonló biztonságot nyújtó csomagolásba tegye, hogy a sérülésektől megóvja. A töltő az összes globális feszültségen tökéletesen működik (100 és 240VAC és 50-60Hz között). Csak dugja be a tápegységet a fali aljzatba.

Kezelhetek más területeket?

A készülék a szemkörüli terület kezelésére kapta meg az FDA engedélyt. Nem javasoljuk más területek kezelésére, mivel arra nem lett tesztelve és az eredmények valamint a kockázatok ismeretlenek.

Befejeztem a 8 hetes kezelési ciklust, hogyan tovább?

Javasoljuk, hogy legalább 4 hetes szünetet tartson a kezelések között, hogy a sejtek regenerálódhassanak. Több vevő is folytatta a kezelést a szünet után, ha további kezelésekre volt még szükség a megfelelő eredmény elérése érdekében.

Hogy néz ki a bőröm a kezelés közben?

Előfordulhat, hogy a kezelés során átmeneti bőrpír lép fel. Ez egy teljesen normális reakció, mely a legtöbb embernél az idő múlásával csökken, mert a bőr hozzászokik a kezeléshez. A kezelt bőr megnyugtatása és táplálása érdekében használjon nyugtató szérumot vagy krémet.

Letölthető dokumentumok:

Kapcsolódó termékek

Tria beauty Eye wrinkle szemkörnyék ápoló krém

19 990,- Ft
Most csak 16 990,- Ft
3 000,- Ft kedvezmény
kosárba
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.
x bezár
Bezár