A termék értékelése

Összesen 6 értékelés. Átlag: 4.5
5
Vera
Kora:
Neme:
2020.11.08. 15:35
Nagyon szeretem a készüléket, látható eredményeket kaptam, elégedett vagyok
5
Me
Kora:
Neme:
2018.05.02. 19:07
Rengeteget kerestem online, hogy megtaláljam a legjobb otthoni szőrtelenítő készüléket. Egyszer csak megtaláltam a Tria Hair Removal Laser 4X-et és elolvastam azok véleményét, akik kipróbálták és nekem is kellet egy. Már így is több százat, ha nem ezreket költöttem szőrtelenítésre, de úgy gondoltam, adok neki egy esélyt! Nagyon örülök, hogy megtettem! Csak azt mondhatom, hogy WOW!!! A legegyszerűbben EZ TÉNYLEG MŰKÖDIK! Mindenkinek ajánlom, aki szőrtelenítőt keres. Volt arcszőrzetem, főleg az államon, ami egyre erősebb lett, minél idősebb lettem és minden másnap ki kellett tépnem. Az eredményem már az első pár hét után drámai volt. December óta használom, és már nincs szükségem a csipeszre, kivéve a szemöldökömön. Le vagyok nyűgözve! Könnyű használni, fájdalommentes, és úgy dolgozik, hogy az egy álom!
5
Chocol8smoothie
Kora:
Neme:
2016.04.28. 08:16
Mielőtt megvettem a Tria Hair Removal Laser 4x-et, ezreket költöttem a lézeres szőrtelenítésre a testem különböző részein. Mivel csak bizonyos területeket kell kezelni, nem akartam további százakat kidobni és ezért úgy döntöttem, hogy megveszem a Tria készüléket, miután elolvastam pár kommentet. Mivel Afro-Amerikai nő vagyok, kicsit szkeptikus voltam, de azt kell, hogy mondjam, hogy a testem azon részein, ahol használtam a készüléket, az eredmény lenyűgöző! A második kezelés után, a szőr csak egy hónap múlva nőtt vissza. Akkor is, láthatóan vékonyabb és világosabb volt a szőrszál, ami visszanőtt. (korábban durva és fekete volt). A befektetés, amit a Tria készülékre költöttem, lényegében a második kezelés után megtérült. Továbbá nagyon tetszik az ötlet, hogy a nem kívánt szőrzetet az otthoni privát környezetben lehet eltávolítani. Nagyon örülök, hogy megvettem a készüléket!
4
Rickster
Kora:
Neme:
2016.04.27. 17:08
Nagyjából három hónapja használom a lézeres szőrtelenítőt. A különbség tisztán látható. Most már azokat a területeket célzom meg, ahol a szőrszál még visszanő, de ott is úgy néz ki, hogy kevesebb, gyengébb a szőrszál és lassabban nő. Remélem, hogy a következő pár alkalommal már kész leszek. A készülékemet a hónaljamon és a bikini vonalamon használom.
3
Looking4aSmoothFace
Kora:
Neme:
2016.04.27. 23:09
Januárban vettem meg a Tria Laser 4x-et és pontosan használom (minden második héten egyszer, nyolc hétig). Nem tapasztaltam teljes szőrkihullást a hónaljamon, de látványos változás volt a szőrszál vastagságában és a visszanövés mennyiségében, ami jelentősen csökkent. Körülbelül egy hónapig nem használtam lézert, hogy lássam, mi történik, ha abbahagyom a kezelést, de az eredmények megmaradtak. Most újra használom, és remélem, hogy sikrül a teljes szőrtelenítés.
5
SilkySmoothandHairFree
Kora:
Neme:
2016.04.27. 06:58
Különböző lézeres kezeléseket végeztem már. Az időpontok és az időpontok leszervezésére fordított idő, a kezeléssel járó kellemetlenségek (hogy haza, vagy bárhova máshova vörösen menjek) arra sarkalltak, hogy alternatívát keressek. Ez a termék messze a legjobb, amivel találkoztam és a problémás területeken jóval kevesebb a szőr is. A fájdalom és a rendellenesség minimális, érdemes otthon maradni és saját magunk elvégezni a kezeléseket. Mindenkinek javaslom ezt a terméket, hosszútávon ez a legolcsóbb beruházás.
x bezár
Bezár