Kinél jelentkezhet az akne

AZ AKNE

40 - 50
Millió

embert érint évente

Még a legjobb képszerkesztő applikációkkal sem tudjuk elrejteni a pattanásainkat.
Az aknéval való harc az egyik leghétköznapibb bőrprobléma az USA-ban, amely évente 40-50 millió embert érint.*
Vagyis: Bárkinél jelentkezhetnek az akne tünetei, még akkor is, ha minden lehetséges módszert kipróbálunk a bőrünk egészsége érdekében.

* Bickers DR, Lim HW, Margolis D, et al. The burden of skin diseases: 2004 a joint project of the American Academy of Dermatology Association and the Society for Investigative Dermatology. J Am Acad Dermatol. 2006;55:490-500.

  • AZ AKNE A TINÉDZEREKET TÁMADJA

    Mivel a pubertás időszak alatt a hormonok tombolnak, megnövekedik a faggyúk száma, amelyek mirigyeket termelnek, így sokkal valószínűbb, hogy a fiataloknak kell megküzdeniük az aknékkal, mint más korcsoportoknak. Az akne nem lesz a kedvence senkinek sem, a pattanások sok bosszúságot okoznak lányoknak és fiúknak is egyaránt.

    Aki hajlamos az aknéra, már 8-11 éves* korában megjelenik, annak később, tinédzser korában sokkal súlyosabbak lehetnek a tünetek. A megoldás a korai kezelésben rejlik, a tünetek kordában tartásával és meg kell őrizni az irányítást az akne felett.

Az akne akár 5-10 évig tarthat, sőt még folytatódhat felnőttkorban is. Számos tényező befolyásolja az akne kialakulását, pl. genetika, stressz, étrend és hormonok.

Akár alkalmanként, akár naponta kell megküzdeni az akne-val, a legjobb tartós és hatékony megoldás a bőrápolási rutinban: az új Positively Clear akne kezelő készülék.

#POSITIVELYCLEAR

#KÉKFÉNY

Már 2 héttel később, a felhasználók 93%-a számolt be arról, hogy kevesebb és enyhébb pattanásaik lettek.

Positively Clear vásárlása

x bezár
Bezár