NEW Hair Removal 4X Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék NEW Hair Removal 4X Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék NEW Hair Removal 4X Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék NEW Hair Removal 4X Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék NEW Hair Removal 4X Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék NEW Hair Removal 4X Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék NEW Hair Removal 4X Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék NEW Hair Removal 4X Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék NEW Hair Removal 4X Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék NEW Hair Removal 4X Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék NEW Hair Removal 4X Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék NEW Hair Removal 4X Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék NEW Hair Removal 4X Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék NEW Hair Removal 4X Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék NEW Hair Removal 4X Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék

NEW Hair Removal 4X Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék

Az első és egyetlen FDA* által közösen fejlesztett és otthoni használatra jóváhagyott lézeres szőrtelenítő készülék, mely ugyanazon technológiát alkalmazza, melyet az orvosi és kozmetikai szalonokban található készülékek. A Tria Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítőnél jelenleg nem létezik hatékonyabb, gyorsabb, egyszerűbb használatú otthoni használatra fejlesztett készülék. Megalkotásával a fő cél a tartós és végleges hatás elérése, a szőrszál és annak gyökerének végleges megszüntetése, mely az arctól kezdve egészen a lábujjakig alkalmazható.
* Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer felügyeleti hatóság
 
Most csak 179 990,- Ft
Cikkszám: 3294B
Saját raktárban
kosárba
Biztonságos használat Egyedülálló, professzionális lézer technológia 2 év TRIA vevőbarát magyarországi cseregarancia FDA által jóváhagyva

Tegye meg az első lépést a simább bőr felé

A Hair Removal Laser 4X használata biztonságos, a legtöbb szőr és bőrszín esetén hatékony szőrtelenítő megoldás.
Tudja meg, hogy a Tria készülékei valóban megfelelő megoldást jelentenek az Ön bőr és szőrtónusa számára a kezelt területeken.
BŐRTÓNUS: Válassza ki a megfelelő bőrtónust, mely az arcát vagy bármely más kezelni kívánt testrészét jellemzi.
fehér
csontszín
bézs
halvány barna
közép barna
sötét barna

SZŐRSZÍN: Válassza ki a természetes szőrszínét jellemző tónust, mely a kezelni kívánt területeket jellemzi.
szőke
ősz
vagy szürke
vörös
világos barna
közép barna
sötét barna
fekete
Válassza ki a bőr és szőrtónusát, hogy lássa az eredményeket.
A Tria bőrdiagram arra szolgál, hogy egy megközelítő információt nyújtson az Ön bőrtulajdonságaihoz a Tria lézeres szőrtelenítő készülékek használatával kapcsolatban. Mivel az egyes variációk monitoronként eltérhetnek, az ábra nem adhatja vissza a teljes valóságot. A tartós és hosszú távú eredményeket érhet el a szőr csökkenésben és újbóli növekedésének megelőzésében.

A Tria Hair removal 4x sikerei

Intsen búcsút a nem kívánatos szőrszálaknak

A Tria Hair removal lézeres szőrtelenítő készülékei az egyetlen, otthoni használatra kifejlesztett gépek, melyeket az FDA jóváhagyott. A 810 nm-s diódalézer a bőrfelületen áthatolva – anélkül, hogy abban kárt okozna – jut el a szőrszálak gyökeréig, ahol szétroncsolva a tüszőket akadályozza meg azok újbóli szőrnövesztő képességét.

A Tria ereje

Kezdetben kizárólag orvosszakértők alkalmazhatták a technológiát, manapság azonban a diódalézer otthoni használatra is forgalmazható teljes biztonsággal. A Tria Hair removal lézeres szőrtelenítő készülékek háromszor nagyobb erővel támadják meg a szőr gyökerét, mint más, otthoni felhasználásra kifejlesztett gépek. 7-22 J/cm2 intenzitásra képes, átlagos impulzushossza 150-400 milliszekundum, amelyet 0,81 cm2-nyi területen fejt ki. átlagos hullámhossza 810 nm, ezen kívül „Class 1” besorolású védelemmel rendelkezik.

Speciális funkciók

Mi alkottuk meg először, mi alkottuk hatékonyra és mi valósítottuk meg, hogy Ön tartós eredményeket érhessen el. A Tria Hair removal 4 x ugyan azt a fejlett diódalézer technológiát használja, amelyet a bőrgyógyászati szalonokban alkalmaznak.

LED kijelző
Egyedülálló interaktív LED kijelzőt használ, mely szemlélteti az egyes kezelések menetét, hatékonyságát és biztonságosságát.

Erőteljes és hatékony
A speciális és ergonomikus formának köszönhetően használata kényelmes, így Ön egyenes úton van a bársonyos bőr felé.

Hosszabb akkumulátor élettartam
A kb. 30 perces akkumulátor idővel a Tria Hair removal 4 x ideális több arc terület és testrész kezelésére is. A készülékkel 1 másodpercnél kevesebb idő alatt adhat le szőrtelenítő lövéseket, ezért az otthoni kezelés gyorsabb, mint valaha.

Szerezze be a Tria SmoothStart Calming nyugtató gélt is

Kezdjen minden Tria Hair removal 4 x kezelést a SmoothStart Calming nyugtató géllel, hogy fokozza szőrtelenítés hatékonyságát, minimalizálja a bőrpírt.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.
x bezár
Bezár