NEW Hair Removal Laser Precision Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék NEW Hair Removal Laser Precision Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék NEW Hair Removal Laser Precision Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék NEW Hair Removal Laser Precision Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék NEW Hair Removal Laser Precision Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék NEW Hair Removal Laser Precision Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék NEW Hair Removal Laser Precision Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék NEW Hair Removal Laser Precision Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék NEW Hair Removal Laser Precision Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék NEW Hair Removal Laser Precision Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék NEW Hair Removal Laser Precision Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék NEW Hair Removal Laser Precision Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék NEW Hair Removal Laser Precision Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék NEW Hair Removal Laser Precision Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék

NEW Hair Removal Laser Precision Korlátlan lövésszámú lézeres szőrtelenítő készülék

A Tria Hair removal Precision lézeres szőrtelenítő készülék az első és egyetlen FDA-val* közösen fejlesztett és otthoni használatra jóváhagyott lézeres szőrtelenítő készülék. Nagytestvére a 4x, melyhez képest kecsesebb és ergonomikusabb formával rendelkezik. A Precision egy kis csoda, mely a kisebb és nehezen elérhető területek kényelmes kezelésére lett tervezve, mint pld.: az arc, a hónalj és bikini vonal ill. azok a testrészeink melyet a bikini elfed. Könnyed kis mérete lévén belefér a legkisebb női táskákba is, így bárhová magával viheti. A készülékkel egyedülállóan gyorsak a kezelések, csak úgy mint a 4x-szel, másodpercenként vagy gyorsabban adhat le lövéseket a géppel.
* Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer felügyeleti hatóság
Most csak 129 990,- Ft
Cikkszám: 3660A DOVE
Elfogyott/Előrendelhető
kosárba
Biztonságos használat Egyedülálló, professzionális lézer technológia 2 év TRIA vevőbarát magyarországi cseregarancia FDA által jóváhagyva

Tegye meg az első lépést a simább bőr felé

A Hair Removal Laser 4X használata biztonságos, a legtöbb szőr és bőrszín esetén hatékony szőrtelenítő megoldás.
Tudja meg, hogy a Tria készülékei valóban megfelelő megoldást jelentenek az Ön bőr és szőrtónusa számára a kezelt területeken.
BŐRTÓNUS: Válassza ki a megfelelő bőrtónust, mely az arcát vagy bármely más kezelni kívánt testrészét jellemzi.
fehér
csontszín
bézs
halvány barna
közép barna
sötét barna

SZŐRSZÍN: Válassza ki a természetes szőrszínét jellemző tónust, mely a kezelni kívánt területeket jellemzi.
szőke
ősz
vagy szürke
vörös
világos barna
közép barna
sötét barna
fekete
Válassza ki a bőr és szőrtónusát, hogy lássa az eredményeket.
A Tria bőrdiagram arra szolgál, hogy egy megközelítő információt nyújtson az Ön bőrtulajdonságaihoz a Tria lézeres szőrtelenítő készülékek használatával kapcsolatban. Mivel az egyes variációk monitoronként eltérhetnek, az ábra nem adhatja vissza a teljes valóságot. A tartós és hosszú távú eredményeket érhet el a szőr csökkenésben és újbóli növekedésének megelőzésében.

Intsen búcsút a nem kívánatos szőrszálaknak

A Tria lézeres szőrtelenítő készülékei az egyetlen, otthoni használatra kifejlesztett gépek, melyeket az FDA jóváhagyott. A 810 nm-s diódalézer a bőrfelületen áthatolva – anélkül, hogy abban kárt okozna – jut el a szőrszálak gyökeréig, ahol szétroncsolva a tüszőket akadályozza meg azok újbóli szőrnövesztő képességét.

A Tria ereje

Kezdetben kizárólag orvosszakértők alkalmazhatták a technológiát, manapság azonban a diódalézer már otthoni használatra is forgalmazható teljes biztonsággal. A Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülékek háromszor nagyobb erővel támadják meg a szőr gyökerét, mint más, otthoni felhasználásra kifejlesztett gépek. 7-20 J/cm2 intenzitásra képes, átlagos impulzushossza 150-400 milliszekundum, amelyet 0,81 cm2-nyi területen fejt ki, átlagos hullámhossza 810 nm, ezen kívül „Class 1” besorolású.

A kis területekre tervezve

A Tria Hair removal precision laser ugyan azt a fejlett diódalézer technológiát használja, amelyet a bőrgyógyászati szalonokban alkalmaznak. Segítségével könnyedén kezelhetőek a kisebb, valamint nehezen elérhető testfelületek akár az arcon, akár az intim részeken, utóbbi a bikini vonal mellett a bikini által eltakart részek is kezelhetőek kényelmesen.
Ergonomikus

Ergonómikus
Könnyű használni, különösen a nehezen elérhető helyeken, mint a görbe vagy szögletes testfelületek (pl. hónalj, intim részek).

Ideális akkumulátor élettartam
A 15 perces használati idővel a Precision laser ideális a gyors kezelések elvégzésére a kis területeken.

Tökéletes méret
Kompakt és könnyű, bárhová magával viheti. Bikinivonal Plus funkciójának köszönhetően nyaralások alatt is hasznos társa lehet.

Szerezze be a Tria SmoothStart Calming nyugtató gélt is

Kezdjen minden Tria Hair removal 4 x kezelést a SmoothStart Calming nyugtató géllel, hogy fokozza szőrtelenítés hatékonyságát, minimalizálja a bőrpírt.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.
x bezár
Bezár