A termék értékelése

Összesen 5 értékelés. Átlag: 4.4
5
Beáta
Kora:
Neme:
2020.06.16. 11:39
nagyon szeretem ezt a szőrtelenítő gépet
fura érzés tapasztalható a kezelés közben de nem fájdalmas
ajánlom mindenkinek aki meg akar szabadulni a nem kívánt szőrszálaktól
4
Zsolt
Kora:
Neme: férfi
2019.01.10. 21:22
Kicsit fájdalmas még alacsonyabb fokozaton is olyan szúró érzés, de kibírható. Az eredmények meg nagyon jók, már láthatóak pedig most kezdtem az év elején. Valóban azokra a területekre Tökéletes, ajánlom mindenkinek!
5
Hartwen
Kora: 55-65
Neme:
2016.03.22. 08:45
Imádom, bárcsak hamarabb megvásároltam volna! Kiválóan működik azokon a területeken, ahol erős és sötét szőrszálaim vannak. Nagyon egyszerű a használata.
3
fweezygirl
Kora: 18-24
Neme:
2016.03.23. 18:39
A termékkel sikerült némi eredményt elérnem és tervezem is, hogy tovább használom. Azonban nekem nem sikerült olyan gyors hatást elérnem, mint azt mondják, pedig világos bőröm van nagyon sötét szőrszálakkal, úgyhogy jó alany vagyok.
Amíg látom az eredményét a készülék használatának, eltökélt szándékom, hogy tovább használom, amíg el nem pusztítja a szőrszálaim egy részét.
Már ajánlottam a barátaimnak is, de felhívtam a figyelmüket arra, hogy lassan hoz eredményt, úgyhogy időt kell szánni a használatára.
5
JayKay
Kora: 25-34
Neme:
2016.03.24. 15:27
Kicsi és fantasztikus, bárhol használható ez is, ahol a nagyobb modell. Három fokozata van: alacsony, közepes és magas, és sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy nem vagyok olyan erős, mint gondoltam, ami igazán meglepett. Szinte mindenhol a legalacsonyabb fokozatot használtam. Az viszont megnyugtató érzés, hogy éppen ezért a 4x túl erős lett volna nekem az 5 erősségi fokozatával.
Körülbelül 3 hónapja van meg a Tria készülékem és már láthatóak az eredmények, aminek nagyon örülök. Eddig a felső ajkaimon, a hónaljamban, az alkaromon, a bikinivonalamon és a vádlimon használtam, már mindenhol látszik a változás. Elég durva, sűrű és sötét a szőrszínem, de már néhány használat után elkezdtek elvékonyodni a szőrszálaim. A második használat után ritkulást is tapasztaltam.
A mérete miatt az igaz, hogy lassabban mennek a kezelések, de az otthonom kényelmében használhatom, és nagyon olcsó megoldás így, hogy bármely testfelületemen alkalmazhatom. Jó döntés volt, hogy megvettem, máskor is újra megtenném.
x bezár
Bezár