A Tria Beauty története

2018.
05. 24.
A Tria Beauty története
 Egy érdekes történet a Tria Beauty alakulásától napjainkig. Ez az egyetelen cég a mai napig, akiknek küldetése a porfesszionális lézeres technológia beültetése az otthoni lézeres szőrtelenítő és arckezelő készülékekbe. Ennek köszönhető töretlen sikerük már több mint másfél évtizede.
A márka küldetése
"Elhivatottak vagyunk abban, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek a jelenlegi leghatékonyabb, legfejlettebb bőrápolási technológiák, és olyan könnyedén használható készülékeket adjunk melyekkel csodásan és gyönyörűnek érezhessük magunkat."
A Tria Beauty története:
2003-ban megszületett a Tria Beauty, amelyet azzal az elképzeléssel hoztak létre, hogy a költséges és időigényes klinikai kezeléseket elérhetővé tegyék már otthoni alkalmazásra is, de mégis ugyanazzal a hatékonysággal. A LightSheer™ feltalálói, szakorvosok segítségével indították el a Tria Beauty-t, akik olyan lézeres szőrtelenítő készüléket álmodtak meg, amely a klinikailag használt technológiákat alakítja át, mégis megőrzi színvonalát.
2004-ben alapították az első irodájukat Kaliforniában és ugyanekkor került piacra az első kereskedelmi Tria lézeres szőrtelenítő készülék.
2005-ben már szélesítették a vállalatott és megtörtént az első készülék értékesítése Japánban is.

2008 mérföldkő a Tria Beauty történelmében, hiszen több év tesztelés és kutatás után az FDA jóváhagyja engedélyét a Tria Lézeres Szőrtelenítő készülékre, elsőként a világon! A 2008-as évben más nagy elismeréseket is szerzett a lézeres szőrtelenítő gép, mivel megkapta az Allure magazin Beauty Breakthrough díját és a Women's Wear Daily's Breakthrough termék díját is.
2009-ben megalkották a Tria lézeres szőrtelenítő készülék 2.0-t, amely további két kényelmi beállítással bővült és még gyorsabb és testreszabottabb lett a készülék. Majd megjelent a Tria Blue Light, amely hatékonyan szünteti meg és tisztítja meg az aknétól a bőrt. Eközben egyre több ország piacán vált elérhetővé a Tria Beauty termékei, Kanadában és Koreában, majd 2011-től kezdve Európában is, először az Egyesült Királyságban, Németországban és Spanyolrszágban.
2012 egy újabb fontos állomás a Tria történetében, ugyanis ekkor jelent meg a Tria Age-defying bőröregedésgátló lézer, amely aztán számos díjat szerzett, valamint híres szakértők is elismerték, hogy egy forradalmi áttörést jelent az öregedés gátlás otthoni lézeres kezelésében.
2013 a lézeres szőrtelenítő készülékek számára jelent mérföldkövet, megjelent egy különleges, a test kis és érzékeny területeinek kezelésére alkalmas, professzionális lézer diódával, a Tria Precision lézeres szőrtelenítő. Továbbá, 2013-ban mutatták be a Tria 4X lézeres szőrtelenítőt is, amely egy továbbfejlesztett, csúcstechnológiájú készülék.
2016-ban megjelent a Tria Age-defying Eye Wrinkle, amely szintén bőröregedésgátló készülék, de hasonlóan a Precision-hoz, ez a termék is a kisebb, érzékenyebb területekre, a szemkörnyékre specializálódott.
2017-ben bemutatták a Tria Positively Clear akne kezelő készüléket, amely a továbbfejlesztett változata a Tria Blue Light-nak.
2018-ban a Tria Nuvesse jelenti az újdonságot, amely olyan vitaminban gazdag szérumokból és maszkokból áll, amellyel helyreállítható az arcbőr, és ragyogóvá, egészségessé varázsolja.
x bezár
Bezár