Miért a Tria Age Defying

Miért tagadná le a korát ha fiatalítani is tud önmagán?

Danika használta az Age-Defying lézert és azonnal észrevette magán a változás jeleit, mind bőrének textúráján, mind tónusán és tisztaságán. A készülék rendszeres használatával elért eredményei folyamatosan, napról napra csak javulnak.

Érjen el professzionális eredményeket otthonában

Az Age Defying lézer célzott fénysugarakat küld a bőr mélyebb rétegeibe, hogy stimulálja a kollagén termelést pontosan ugyanúgy, mint ahogy a professzionális lézer kezelések során történik. Ezzel a bőr természetes öngyógyító és önfiatalító folyamatait indítja be, ezzel tartós és jelentős eredményeket érve el.

Hogyan működik az Age-Defying lézer

Belülről kezeli a bőrt

A fénynyalábok áthatolnak a bőrön, ahol mikroszkopikus területeken sejtszakadást okoznak. A bőrt melegnek érezheti, de a felülete érintetlen marad.

Serkenti a természetes gyógyulást

A test természetes gyógyító folyamatai beindulnak, és a kollagén termelés serkentésével azonnal megkezdődik a szervezet regeneráló, sejtmegújító folyamatai a kezelt területeken.

Új kollagént hoz létre

Miközben új kollagén termelődik, a finomabb vonalak, ráncok és tökéletlenségek természetes úton hámlanak le a bőrről.

Meglehetősen briliáns

Az Age Defying bőröregedés gátló lézer hatékonyságát bőrgyógyászok által vezetett klinikai vizsgálatok során igazolták, ezen kívül jóváhagyta az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyeleti Hatóság (FDA). Biztonságosan és hatékonyan alkalmazható a teljes arc felületén, etnikumtól függetlenül, mindenféle bőrtónuson.

Jóváhagyta az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyeleti Hatóság (FDA).

A Tria, amely szakértő a fényalapú otthoni bőrápolásban, tökéletesítette az Age Defying bőröregedésgátló lézert, mely az egyetlen olyan jelenleg elérhető termék a piacon, amelyet otthon is használhat az arc teljes felületén. Biztonságosan használható a homlokon, a szemek körül, valamint a teljes arc területén.

x bezár
Bezár