Minden, amit a Tria 4X Dióda LÉZERES szőrtelenítő gépről tudni kell!

2022.
04. 21.
Minden, amit a Tria 4X Dióda LÉZERES szőrtelenítő gépről tudni kell!
Ha tartós/végleges szőrtelenítő készüléket szeretne vásárolni, akkor kihívást jelenthet a megfelelő termék kiválasztása. Ami biztos és mindenkinek könnyebbséget okoz, hogy könnyen és gyorsan használható eszköz legyen, amelyen olyan funkciók is legyenek, amitől kényelmesebbé válik a kezelési folyamat. A Tria 4X szőrtelenítő lézer egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, most bemutatjuk, hogy mik is ezek!
A Tria 4X szőrtelenítő lézer vezeték nélküli
A Tria 4X vásárlóinak egyik kedvenc tulajdonsága, hogy vezeték nélküli. Ez elég nyilvánvalónak tűnik, de a piacon kapható legtöbb szőrtelenítő eszköz vezetékes, ami azt jelenti, hogy nem használhatja őket bárhol, ahol csak akarja. Csak ügyeljen arra, hogy a készüléket ne hagyja hosszú ideig használatlanul, és legalább háromhavonta töltse fel.
Az LCD kijelző a barátod
 Amikor bekapcsolja a 4X LÉZERES szőrtelenítőt, láthatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, az intenzitási szintet, és azt is, hogy mennyi villantás történt a kezelés során. Ez utóbbi hasznos lehet a fejlődés nyomon követéséhez. Például, ha kezeli a lábait, és egy hónapban 300 villantást használ, a következő hónapban pedig 200-at, az azt jelenti, hogy kevesebb szőr nőtt. Ez jól mutatja azt, hogy a kezelések hatásosak-e!
A lézer csak akkor villant, ha az biztonságos
A biztonság az elsődleges a Tria- nál – tudta, hogy lézereik a legmagasabb FDA minősítéssel is rendelkeznek? A 2000-es évek elején a Tria teszteket végzett, hogy bebizonyítsák a lézert lehet biztonságosan otthoni körülmények között is használni, megvizsgálták mely testzónák kezelése a legbiztonságosabb. Egy olyan funkciót vezettek be, amely biztosítja, hogy a lézer biztonságosan használható legyen egy adott területen. Ez az eszköz a készülék alján lévő kis piros fény, melynek segítségével beazonosítható bőrünk kezelési erőssége. Például, ha a bőr tónusa sötétebb, mint a diagramon látható világosbarna árnyalat, a lézer nem érzékeli a szőrtüszőt, és fennáll az égési sérülés veszélye.
Kompromisszum?
A Tria készülékei valódi dióda lézerek, ezért viszonylag kisebb kezelő ablakkal rendelkeznek az igencsak hatékony, célzott és fókuszált kezelések érdekében. Tény, hogy a lézerrel hamarabb lehet látványos eredményt elérni, mint az IPL-el, viszont a kezelések hosszabb időt vesznek igénybe a kezelőablak mérete miatt. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy a gyorsabb kezelés vagy a hamarabb mutatkozó eredmény a fontosabb számára.
Öt teljesítményszint a kényelmes kezelésért
Az igaz, hogy minél magasabb intenzitási szintet állít be a 4X-en, annál gyorsabban lesz látható az eredmény. Sok ember számára viszont egy kicsit lejjebb kell venni az intenzitási szintet ahhoz, hogy komfortosabb legyen a kezelés. 5 szint közül választhat a 4X készüléken, használhatja az 1-es szintet a kezdéshez és a felfelé haladáshoz, amikor elkezd hullani a szőre, vagy megszokja az érzést. Minél sűrűbb a szőr egy adott területen, annál jobban érezni fogja a hőt! Mindig kezdje az 1. szinttel, amikor olyan területet kezel, amelyet korábban még nem, hogy lássa, milyen érzés, majd haladjon felfelé a szintekben.
A Tria lézeres szőrtelenítő készülékeink itt megnézhetőek.
 
 
 
 
x bezár
Bezár