Tria Age Defying Eye wrinkle correcting laser

2017.
04. 04.
Tria Age Defying Eye wrinkle correcting laser
 Néhányunk a kor előrehaladtával lesz egyre szkeptikusabb a bőrfiatalító termékekkel, krémekkel, szérumokkal kapcsolatban. Megjelennek az apróbb ráncaink, majd a mélyebb ráncok és táskák, duzzanatok a szemünk alatt. Belefáradtunk a sok csalódásba, a fiatalság forrására meg még sajnos nem leltünk rá.
Szinte mindannyiunk számára fontos, hogy a bőrünk hidratált legyen. Nyáron talán jobb a helyzet, de télen… fakó, száraz bőr, mi lehet ennek az oka… talán nem iszunk elég vizet, vagy nem aludjuk ki magunkat…az arcunk kinézete is riasztóvá válhat.
A szem alatti táskák, ráncok duzzanatok hatékony eltüntetésére talán utolsó reménysugárként nyújthat hathatós megoldást a Tria Age-Defying Eye Wrinkle Correcting Lézere.
  
A Tria Age Defying Eye Wrinkle Laser egy kézi frakcionált lézer, ami teljesen olyan, mint amilyet egy bőrgyógyász használna a rendelőjében. A lézersugarak, behatolnak a bőr felszínén keresztül a bőr alsóbb rétegeibe, hogy a mikroszkopikus zónákban celluláris zavart hoznak létre. A bőr természetes gyógyulási folyamata beindul, hogy meggyógyítsa a sugár által roncsolt területet. E folyamat során beindul a kollagén és elasztin termelés, amely egyfajta sejtmegújulási folyamat, ezáltal a finomabb ráncokat a szeme körül lágyabbá és halványabbá teszi.
Bőrgyógyászok használják a frakcionált lézeres technológiát a rendelőikben az arcon megjelenő /jelenlévő ráncok kezelésére. A Tria Age-Defying Eye Wrinkle Correcting Lézer technológiája, mérete, egyedülállóan teszi lehetővé azt, hogy a szemkörnyéki kezelésekkel járó hajcihőt otthon le bonyolítsuk, mindösszesen néhány percben.
Spórolhatunk is vele, nem is keveset. Nem kell fizetni a sok-sok kozmetikumot, szakembert, nem kell időpontot egyeztetni, másokhoz alkalmazkodni és ugye számba vehetjük még az időt is, amit megspórolunk vele stb. 
Az első dolog, ami megtetszett a Tria Age-Defying Eye Wrinkle Correcting Lézerben a készülék mérete volt. Kíváncsiak voltunk, hogy mit is várhatunk ettől a mini készüléktől, van olyan rúzs, ami ennél nagyobb volt. Mellette szólt könnyű tárolás, elvihetjük magunkkel utazásokhoz is. Akár úgy is mondhatjuk a női táska elengedhetetlen tartozéka lehetne.
 
 
 
Hogyan használjam?
 
A legjobb eredmény elérése érdekében 8 hetes kezelési ciklus javasolt.
8 héten keresztül naponta kell kezelni. Kezelés előtt a bőrfelületet feltétlen meg kell tisztítani!
A leírás szerint kezelőcsúcsot pontosan, merőlegesen a bőrfelületre kell helyezni és lassú, körkörös mozgatással az egyes körökkel egymást átfedve csúsztassa a készüléket a bőrön, így lefedve az egész kezelt terültet.
A készülék egy beépített bőrszenzorral rendelkezik, így a bőrrel való megfelelő felfekvésével egy időben kapcsol be, amikor pedig elvesszük kikapcsol automatikusan. Ill. akkor is ha pld nem fekszik fel jól a bőrön.
Arra kell Ügyelni, hogy a lila fény folyamatosan világítson. A kezelési idő automatikusan be van állítva, így addig kell a kezelést folytatni míg a készülék ki nem kapcsol. A kezelés körülbelül egy percig tart/ szem
A jelzőfény kikapcsol, a készülék vibrál párszor, majd ezután automatikusan kikapcsol. Kezdje az egyik, majd a másik szem alatt. A változás már 2 hét után észrevehető.
Ajánlatos és javasolt a kezelést este, lefekvés előtt végezze, hogy az éjszaka folyamán az esetlegesen fellépő bőrpír vagy duzzanat reggelre enyhüljön, megszűnjön.
A kezelések alatt rendkívül fontos a bőr hidratáltsága. Annyi hidratálót vigyen fel, amennyit bőre csak megkíván!
A kezelés befejeztével vigyen fel krémet a területre, hogy elősegítse annak megnyugvását
Óvja bőrét a napfénytől. Legalább 30 faktoros naptej használata ajánlott.
  
Mellékhatások - Mire számíthat?
(A 8 hetes kezelési ciklus alatt, heti 7x, naponta körülbelül 2 percig tart a kezelés. )
Lehet, hogy a kezelés után rögtön vagy még alatta enyhén kellemetlen érzést tapasztal, ami enyhe szúráshoz hasonlítható. Vagy viszkető esetleg bizsergető érzést érezhet. Előfordulhat hőérzékenység, illetve napozás utáni leégésszerű érzet. Ezek teljesen normális jelenségek, melyek pár percen belül vagy órán belül elmúlnak.
 Befejeztem a 8 hetes kezelési ciklust, hogyan tovább?
Fontos, hogy legalább 4 hetes szünetet tartson a kezelések között, hogy a sejtjei regenerálódhassanak. Több beszámoló szerint érdemes folytatni a kezelést a szünet után, ne feledje csak nap 2 perc!
 Miért válassza a Tria Age-Defying Eye wrinkle correction Laser Technology készüléket?
 • Egyedülálló a piacon
• Gyors( mindössze 2 perc/ 2 szem/nap)
• Biztonságos
• Használata egyszerű
• Otthona kényelmében használhatja
• A szalonok technológiáját csempészi otthonába
• rendkívül költséghatékony
• Kicsi, könnyű készülék
• Hatása már a második hét elteltével látható
 
 
 
És amire mindenki kíváncsi:
 
 
8 hetes kúránk végéhez ért. Azt hiszem az eredmény szemmel látható.
Ez tényleg egy olyan szépségápoló termék, amely betartja, amit ígér
Lényegesebben puhábbnak éreztem a bőrömet.
Próbálja ki Ön is! Laikusként mondhatom, hogy engem meggyőzött!
 
Forrás: http://www.musingsofamuse.com/2015/11/tria-age-defying-eye-wrinkle-
 
x bezár
Bezár